Ajalukku vaadates ei ole Paidel Flora vastu paraku erilist edu olnud, sest kaheksast omavahelisest mängust on Flora võitnud seitse ja viiki on mängitud korra. 

"Flora on näidanud, et on klassiga meeskond, kelle vastu ei ole kerget mängu loota," ütles Paide peatreener Meelis Rooba. "Usun, et suudame lihtsaid eksimusi vältida ja teha hea tulemuse." 

Paide mängija Ervin Kõlli sõnul ootab ta rasket mängu, kuid et tegu on kodumatšiga ja eesmärk on anda võimas lahing. "Floraga mäng saab olema raske, peame keskenduma kaitsetööle ja ootama oma võimalust. Kuid lõpude lõpuks on see meie kodumäng ja anname Florale hea lahingu," lausus Kõll. 

Flora, kellel tänavu on olnud probleeme vastaste väravaluku lahtimuukimisega, sattus lõpuks soonele nädal tagasi, kui Ajaxi väravasse taoti koguni kuus palli. Valitseva meistri resultatiivseimaks on kerkinud Henri Anier, kellega on seotud ilmselt nii peatreener Martin Reimi kui Flora fännide ootused. 

"Loodame, et meie eelmise mängu hea hoog säilib ja suudame vähemalt sama head mängu nädatad ka Paides, siis on lootust ka see mäng võita," märkis Reim. 

"Proovime jätkata samamoodi nagu eelmise mängu lõpetasime ja läheme kolme punkti järele," lisas Rauno Alliku. 

Paide leeris ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha Mait Nõmme, Floral ridades kaartide tõttu puudujaid ei ole. 

Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, sooduspilet 1 euro. Vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ja Lõuna-Ameerika koondisereisi vaheloosid. 

Peakohtunik: Ainar Kuusk 
Abikohtunikud: Ülo Kikas, Andrei Karhu