tekitatud positiivne fiiling kandis Paide kokkuvõttes kuuendaks ja seda tegid mehed, kes ehkki amatöörid, treenivad kui professionaalid.

"Hooaja esimene kodumäng, vastaseks meie vana rivaal Kuressaare, kes tuleb kindlasti suure motiveeritusega," sõnas Rooba. "Usun, et suudame näidata head mängu ja selle ka tulemuseks realiseerida."

Kapten Carl Tubarik: "Hooaja esimene mäng suure rivaaliga läbi aastate. Kodupubliku ees maksimaalselt pingutades loodame soovitud tulemuseni jõuda. Head jalgpallihooaega kõigile!"

Kuressaare pidi teist aastat järjest mängima üleminekumänge, ent suutis end Infoneti vastu maksma panna ja säilitas koha. Kui 2010. aastal kujunes liiga peksupoisiks Kohtla-Järve Lootus ja mullu Lasnamäe Ajax, siis tänavu peaks tabeli alumine pool olema vägagi tasavägine.

Tipptasemel täiendusi Kuressaarel talve jooksul tuua ei õnnestunud. Kui kapten ja hing Martti Pukk läks Florasse, Priit Pikker Levadiasse ja Kaarel Saar kodulinna Rakvere Tarvasesse, siis juurde tulid Tauno Laja Kärdlast, Vladimir Gerassimov Ajaxist, Egon Kasuk Lootosest jne.

"On hea meel taas järjekordset hooaega alustada," rõõmustas Kuressaare loots Sergei Zamogilnõi. "Oleme aastate jooksul Paide linnameeskonna vastu pidanud palju põnevaid mänge ning kindlasti saab ka avavooru kohtumine olema väga intrigeeriv."

Sander Viira täiendas: "Oleme saanud hästi hooajaks valmistuda ja usun, et Paides ootab meid ees kõva lahing. Tõestamist on paljudel mängijatel hulganisti ja loodame, et realiseerime selle ka positiivseks tulemuseks."

Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, sooduspilet 1 euro. Kuressaare eest ei saa mängu kaasa teha Taavi Azarov.