Paide Meeskoori telgis grillitakse liha, lauldakse rahvalikke laule ja saab tutvuda meeskoori tegemistega. Toimub  kõigile ühine  õllelaulude KARAOKE. Kellel huvi meestelaulu vastu suurem, sellel võimalus tulla sügisest meeskoori ridadesse laulma. 

Paide Naiskoor tutvustab uue hooaja plaane ja eelmiste hooaega ettevõtmisi ja valmistab maitsvat jäätisekokteili ürituse külastajatele.

Nabaratooriumi kõhutantsijate Araabia nurgas saab infot idamaise tantsu ja muusika kohta, näha-katsuda-proovida tantsukostüüme, pakutakse idamaiseid maiustusi ja teed.

Kaie Kõrbi Balletistuudio telgis saab proovida varvaskingi, näha balletikleiti ja laste esinemisriideid ning krõbistada vahvleid, mida balletistuudio küpsetab. 

Salsa ja Bachata treeningrühm kutsub osalema peeglisaalis toimuval tasuta tantsutrennis.

Joogahuvilisi oodatakse Kundalini jooga näidistunnis. Tund on tasuta, vajalik etteregistreerumine kalev@veskimae.com või tel  5333 0099.

Väikeses saalis on võimalik eakate tantsurühmade Seeniorid ja Sinilill eestvedamisel teha tutvust vanade seltskonnatantsudega.

All fuajees võtab koha sisse Õmblusringi kaunis käsitöönäitus ja  kes soovib, võib proovida masintikkimist või lihtsamat õmblustööd ja kultuurikeskuse kunstnik Jaane Tammiste juhendamisel saab fuajee töötoas maalida dekoratsioone.

Slaavi Kultuuriühingu „Slavjanuška" Trakir pakub maitsvat kõhutäit ja tutvustab oma ettevõtmisi.

Etteastetega astuvad üles ka Ratastooli Linetantsijad, Hotspordi võimlejad ja Kägärä rahvatantsurühm.