- eelarve- ja arengukomisjon 16-liikmelisena: esimees Eero Rändla; aseesimees Kaido Põder; liikmed Avo Hansberg, Heiki Ilves, Margus Joost, Arvo Lorents, Timo Luhar, Heiki Mägi, Olev Naarits, Elmar Orav, Kaie Reial, Andrus Sume, Mait Talvoja, Jaan Tamme, Tõiv Tiits ja Marika Valter.

- haridus-, sotsiaal- ja tervishoiukomisjon 9-liikmelisena: esimees Kaie Reial; aseesimees Aare Külaots; liikmed Svetlana Dubik, Anne Järvsaar, Kristel Kadakas, Jaana Kannistu, Liina Kivisto, Sirje Lember ja Tõiv Tiits.

- kultuuri-, spordi- ja noorsookomisjon 7-liikmelisena: esimees Heiki Ilves; aseesimees Raiko Hiis; liikmed Ketter Ots, Rasmus Paimre, Madde Rebane, Roland Šimanis ja Marika Valter.

- keskkonna- ja maakomisjon 9-liikmelisena: esimees Avo Hansberg; aseesimees Margus Saare; liikmed Aivar Ild, Reet Jalakas, Arvo Lorents, Marina Novikova, Tõiv Tiits, Janno Tomingas ja Marika Valter.

Komisjone kokku pannes püüti jälgida, et sinna kuuluks nii spetsialiste kui registreeritud ühenduste ja vabakonna esindajaid.