Eesti parimat mahetoodet 2011 - kamaga šokolaadikreemi valmistab FIE Katrin Seppa-Silmere Otepäält. Konkursil pälvis teise koha Kaasiku Mahetalu OÜ õunamahl, kolmanda koha Edgar Koltsi Mustika krõps, ära märgiti OÜ Taali Mesila Metsamesi taruvaiguga. Kamaga šokolaadkreemi, aga ka teisi võidutooteid võib leida öko- ja talupoodidest.

FIE Katrin Seppa-Silmere  turustab mahemärgiga tooteid kaubamärgiga Karli ja Linda maiustused alates 2009. aastast. Toodetakse ka müslisid ja müslibatoone. Šokolaadikreem kamaga koostis: piimašokolaad 65% (roosuhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, emulgaator - sojaletsitiin), päevalilleõli, kama 8% (rukis, nisu, oder, hernes).

Tootjakonkursile kandideeris 10 mahetootjat üle Eesti, tootekonkursile esitati 29 toodet 14-lt ettevõttelt. parima tootja ja toodet valisid välja erialaspetsialistidest koosnev žüriid.

Leivapäval valiti ka külastajate lemmikmahetoode. Võitjaks osutus OÜ Mahetalu Terav tomatikaste. Leivapäeva külastajate lemmikmahetoote auhinna andis üle pr Evelin Ilves.

Konkursid korraldas Põllumajandusministeeriumi tellimusel Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökoguga. Parima mahetoote valimisel tehti koostööd Eesti Kulinaaria Instituudiga.