Kolmanda etapina täiendatakse atraktsioone, s.h korrastatakse olemasolev palliplats. Taristu on planeeritud kasutamiseks nii täiskasvanutele kui lastele.

Projekti lõplikul valmimisel on seal välitrenažöörid ning juba praegu on võimalik lauatennist, korvpalli ja petangi harrastada.

Kuna küla on suur ja lapsi palju, loodab külaselts koostöös kohaliku omavalitsusega lähiajal ellu viia ka plaani teise küla mänguväljaku kohta.

Külaseltsi tähtsaim ülesanne seoses lastega on tagada lastele turvaline koolitee, s.h Vehema tee olukorra parandamine ja külasisene turvaline ohutu mängumaa. See on järgmisel aastal meie tegevuse üks eesmärke. Külaseltsi juhatus ja külavanem tänavad Viimsi Vallavalitsust, kelle abi projekti teostamisel on olnud märkimisväärne.

Erilised tänusõnad kuuluvad kultuuri- ja spordiameti juhataja Ott Kasele ja abivallavanem Jan Treile. Külaseltsi juhatus ja külavanem usuvad, et algatused elukeskkonna parendamiseks peavad tulema küla inimestelt endilt reaalsetest vajadustest lähtuvalt.

Toetame külaliikumist, kus kogukond juhib küla arengut, panustades ise ka teostusse ja kaasates kohalikku omavalitsust ning arvestades piirkonna üldisi arenguplaane. Külaseltsidel võib küll nappida raha, kuid tahe, oskused, kogemused ja teadmised, mida küla hüvanguks kasutada, on omaette väärtus. Kutsun üles ka Pärnamäe külas elavaid ettevõtjaid külaseltsiga koostööd tegema, koostöövorme on palju, nii et olgem julged seltsi juhatuse või külavanemaga ühendust võtma.

Külaseltsi juhatus ning külavanem ütlevad suur aitäh sotsiaaldemokraatidele ja Urve Palole, tänu kellele saadi riigi eelarvest investeeringud mänguväljaku rahastamiseks. Samuti täname veel kord Viimsi Vallavalitsust, kes toetas projekti rahastamist, ning Pärnamäe küla külaseltsi mänguväljaku töörühma liikmeid Toomas Tellingut ja Lilian Kallas-Sultsi. Tänusõnad saadame ka Oliver Alverile!
___________________________________________________

Kommenteerib abivallavanem Jan Trei

"Laste mänguväljakud on ideaalseks kohaks, kus laps saab ennast arendada ning õnnelikku lapsepõlve nautida. Eks ju sellised mänguväljakud loovad ka uut kvaliteetset elukeskkonda külasse.

Suured tänud Urve Palole, kes aitas leida mänguväljaku rahastuse riigieelarves. Järgmisel aastal plaanime samas suurusjärgus investeeringut laste mänguväljakusse läbi riigieelarve.
Järgmisel aastal teeme žesti IRL poolt.

Soovin tänada Pärnamäe külavanem Annikat Vaiklat, kellel palusime koostöös külaseltsiga ära sõnastada laste mänguväljaku vajadused.

Soosepa lastemänguväljaku rajamine on üks väga positiivne näide omavalitsuse koostööst külaseltsiga."