Hokiturniiri kommenteerisid Emil Rutiku ja Ahti-Kullervo Jõgi, mängu aega mõõtis Eesti Jäähokiliidu peasekretär Riho Soonik.

Esimeses mängus kohtusid Rock ja hokinaised. Hokinaiste võistkonnas astusid üles Delen Schule, Svetlana Tsupsman, Maria Disko, Aleksandra Seppar, Anastassia Tomjuk, Nadezda ja Jaanika Raku, Christin Korpatšjova, Merike Padar, Diana Kaareste, Kirke Kulla ja Kaire Leet. Taretu Rocki väravat kaitsesid Marek Kaljula ja Toomas Kandimaa ning mängijatena uisutasid jääle tuntud korvpallurid Tanel Tein, Toomas Liivak, Tarmo Kikerpill, Indrek Visnapuu ning Raul Tein, Meelis ja Steven Madisson, Janek Hoffmann, Vahur Jurs, Anti Raal ja Ago Samarüütel. Mäng algas hokinaiste ülekaaluga, kes poolajal jätsid Rocki 0:1 kaotusseisu ning teise poolaja alguses lõid ka oma teise värava. Viimastel minutitel suutis Tartu Rock ennast koguda, vormistada napi 3:2 võidu ning tagada endale finaalikoht.

Teises kohtumises läksid kokku Pärnu kodumeeskond, kuhu kuulusid Allar Bergštein, Janne Rantanen, Mati Murru, Ernst Siniorg, Alexei Fedotov, Heiki Õitspuu, Sasha ja Andrei Kurman, Dmitri Grishenko ja Raivo Parts, ning Allar Levandi tiim THSK koosseisus Aleksandr Dobrjanski, Andres Soo, Marek Harjak, Mart Kalmus, Janek Puu, Gennadi Aardam ja Priit Pärn. Mängu võitis kodupublikule oma head taset näidanud Pärnu meeskond seisuga 6:4.

Kolmanda-neljanda koha mängus võttis napi võidu tugevat vastuseisu näidanud hokinaiste üle THSK seisuga 6:4. Finaalis aga vormistas kaasaelajate ja toetajate meeleheaks kindla võidu koduvõistkond Pärnu, kes võitis Tartu Rocki seisuga 5:3.

Turniiri parimaks mängijaks tunnistas Eesti Hokiliit Allan Bergsteini Pärnu võistkonnast, parimaks väravavahiks Delen Schule. Võistkondade parimateks mängijateks valiti Pärnu võistkonnast Mati Murru, Tartu Rockist Tanel Tein, Hokinaiste võistkonnast Kaire Leet ja THSK-st Janek Puu.

Eesti Hokiliidu veebilehel annab Ahti-Kullervo Jõgi turniirist meeleoluka ülevaate:

„PÄRNU. Pärnu Jääfestivali raames toimus vahva ja vallatu hokiturniir, millest võttis osa neli võistkonda. Lahtisel jääl ning looduslike poortidega mäng oli omamoodi naasmine hoki juurte juurde. 80 aastat on Eesti hoki vana (mäletatavasti toimus siis mäng lätlastega) ning nagu selles avamängus oldi ka sellest tänapäevasest hästi reguleeritud ja organiseeritud sportmängust asi ikka väga kaugel. Samas selle emotsiooni ehedus ja ausus oli tolla nagu ka nüüd Pärnus esikohal. Ning pettuma ei pidanud ei väljakul olnud sportlased ega sajad ja sajad pealtvaatajad, kes seda pusimist jälgisid.

Kokku peeti Pärnu vallikäärus neli lahingut. Algul nn poolfinaalid ja kohe peale seda kohamängud. Pärnu Jääfestival on hästi organiseeritud ja tehtud üritus, mis hõlmab palju rohkem kui hoki. On lumefiguuride rajamist, lumelinna ehitamist, kalapüüki ja hokit, tegutsevad jääbaarid ning tuhanded huvilised saavad tõeliselt õdusa talvefiilingu.

Hokiturniir sobis siia kui rusikas silmaauku. Esmalt tulid jääle hokinaised ja Tartu Rock. Korvpallifännid, kes mõtlikult jälgivad tänast Eesti sarja tabelit ja ei leia sealt oma lemmikute nime, said vastuse, kuhu Rock on kadunud. Rock on jääl! Ning nimedki meestel sellised, et keskmisele Eesti spordisõbrale toovad mälestuspisara silma: Tanel Tein, Toomas Kandimaa, Tarmo Kikerpill, Toomas Liivak jne. Rock ei ole kadunud vaid on lihtsalt edasi arenenud! Seda nägid ka hokinaised, kes küll asusid mängu Tartu legendide vastu juhtima 2:0, kuid pidid lõpuks alla vanduma 2:3!

Teises poolfinaalis võtsid mõõtu legendaarne THSK (selle klubi ridades on mehetegusid teinud Allar Levandi, Olle Sildre, Pearu Paulus, Rainer Palu ja veel paljud nimekad mehed) ja võõrustajad pärnakad. Haigusepisik ja muud tegemised lubasid jääle vaid "säästu THSK". Lühikese pingiga tuli sisukale Pärnu meeskonnale alla vanduda.

Vahele peeti vallatu väravavahtide võistlus, kus Aleksandr Dobrjuk ja nooruke Delen Schule hiilgasid supertõrjetega. Publikule pakuti silmailu kuhjaga.

Kolmanda koha mäng oli Janus Puu show. THSK mees tegi turniiri esimese kübaratriki ning THSK juhtis enne lõppu veenvalt 6:1. Siis algas Kaire Leedi, Kirke Kulla ja Diana Kaareste show. Tublid hokinaised alustasid meeletut spurti, kuid meeste edu päris kinni nabida siiski ei õnnestunud. Vägeva jääshow tegid hokinaised siiski!

Finaal oli jäälahing selle sõna parimas mõistes. Suurte mängude Rock oli taaskord Finaalis. Pärnu mehed aga tahtsid karikat koju jätta rohkem kui midagi muud. Toomas Liivaku ja Mati Murru (Pärnu) edukad karistusvisked avasid mängu skoori. Just eriolukordade hea realiseerimine oli Finaali alguse kaubamärk. Siis aga võttis mängu enda peale Pärnu liider Allan Bergstein. Tema paar väravat olid need, mis Vallikääru publiku rõkkama panid. Karikas jäeti koju!

Võistkondade parimad olid Mati Murru (Pärnu), Tanel Tein (Rock), Jaanus Puu (THSK) ja Kaire Leet (Hokinaised). Turniiri parimaks väravavahiks valiti Delen Schule ja mängijaks Allan Bergstein. Jääfestival Pärnus jätkub ja järgmised hokimängud leivad aset teisipäeval, kui jääle tulevad koolinoored ja Pärnus toimub ka D-klassi Winter Classic Tallinna Purikate ja Tallinna Vipersi hokipoiste esituses."