Žüriisse kuulusid selle esimees Anni Arro (kohvik „Komeet" perenaine) ning liikmed Margot Pomerants (Põllumajandusministeerium), Meeli Matsalu (Sotsiaalministeerium), Andres Merman (Park Inn Central peakokk), Rando Soome (spordiklubi Sparta) ja korraldaja esindaja Toomas Palm (Tallinna Haridusamet).

Esimesele kohale tuli žürii otsusel Tallinna Õismäe Vene Lütseum tööga "Vesiroos". Esikolmikusse pääsesid veel Tallinna Läänemere Gümnaasium samuti tööga "Vesiroos" ja Lasnamäe Üldgümnaasium tööga "Kevad tordis".

Esimese koha auhinnaks oli kohviku Komeet beseetort, 2. ja 3. koha auhinnad pani välja restoran Park Inn Central. Meeles peeti aga kõiki tublisid osalejad - spordiklubi Sparta andis üle oma kinkekaardid ning haridusamet kinkis igale koolile Anni autogrammiga kokaraamatu „Salatid, pirukad, suupisted".

Võileivatorte valmistati mahetoorainest, millega võistlust toetasid mitmed tootjad. Pajumäe talust tuli kohupiim, Saidafarmist juust, Mahetalu OÜ-st punapeet, Kitsevälja Kitsemäe Taludest munad, Kopra Karjamõisast salat ja maitsetaimed, Süvavalla Talust ja Ökosahvrist maitsetaimed, redised, tomatid ja paprika. Vana Torokse Talu tõi suitsuliha, Nopri Talumeierei juustu ja Võrtsjärve Kalatööstus heeringat. Võileivatordi põhiaineks oli Vändra Leiva sobivateks tükkideks viilutatud maheleib.

Võileibu valmistati Anni Arro juhendamisel ka möödunud aastal, kuid siis veel ei võisteldud, vaid õpiti tippkoka nippe maitsvate ja nägusate võileibade valmistamisel. Ka tooraine oli siis tavapärane. Sel aastal valiti koostööpartneriks Eesti Mahepõllunduse Sihtasutus ja Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskus, et pöörata suuremat tähelepanu tarbitava toidu päritolule. Seetõttu eelnes võistlusele mahetoidu lühikursus Põllumajandusministeeriumi Mahepõllunduse Büroo ja Vändra Leiva eestvedamisel.

Projekti „Võileib sinu südame heaks" viiakse Tallinna koolides läbi seoses südamenädalaga juba teist aastat järjest, sel aastal toimub see 18.-21. aprillil. Koolipuhvetitest siis saiakesi osta ei saa, kuid võileibu on valikus küllaga. Samuti toimuvad koolides liikumis- ja toitumisalased üritused.

Projektis osalevad Gustav Adolfi Gümnaasium, Tallinna Arte Gümnaasium, Tallinna Tõnismäe Reaalkool, Pelgulinna Gümnaasium, Tallinna Järveotsa Gümnaasium, Pirita Majandusgümnaasium, Lasnamäe Üldgümnaasium, Tallinna Õismäe Vene Lütseum, Tallinna Laagna Gümnaasium, Tallinna Kadrioru Gümnaasium, Tallinna 53. Keskkool, Tallinna Mustamäe Gümnaasium, Tallinna Pääsküla Gümnaasium, Lasnamäe Gümnaasium, Tallinna Ühisgümnaasium, Tallinna Pae Gümnaasium, Tallinna Läänemere Gümnaasium, Haabersti Vene Gümnaasium, Tallinna Humanitaargümnaasium, Audentese Erakool, Tallinna 37. Keskkool ja Karjamaa Gümnaasium.

Kõiki pilte võistlusest saab vaadata Tallinna Haridusameti kodulehelt www.haridus.ee (pildistas Leini Jürisaar)

Vajadusel on võimalik saata ka trükikvaliteedis pilte