Laadal oli kauplemas enam kui poolsada müüjat nii Pärnumaalt kui Tartumaalt, Peipsi äärest aga loomulikult hulgaliselt ka omakandi inimesi. Kõike sai: juustu ja maasinki, sibulat ja kartulit, käsitööd ja looduskosmeetikat.

Peetri iluaiandushuvilistele pakuti lilletaimi ja viljapuuistikuid, lapsed maiustasid isetehtud jäätise ja küpsetistega. Mudilased möllasid tundide kaupa batuudilinnakus, suuremad said aga juba uudistada mobiilset noortekeskust.

Peetri Seltsi telk peibutas laadalisi ahjusooja suitsulesta, koduõlle ja uhkete võitudega õnneloosikastist. Kõik saadud tulu läheb aga juba järgmiste ettevõtmiste korraldamiseks.

Väike hingetõmbepaus ja õhtuks tuli rahvas uuesti kokku, sest lavale astus Väikeste Lõõtspillide Ühing koos Marko Matverega! Pillimehed kütsid õhtu kuumaks ja selgus, et kõige muu toreda hulgas on Peetris hulk tantsulõvisid. Kontsert lõppes vägeva ilutulestikuga.

Et päev kenasti sujuks ja külastajad piletiostmisest pääseksid, oli Peetri Seltsil mitmeid toetajaid: rahaliselt toetasid Rae vallavalitsus, Chef Trading OÜ, Meelis Uuk, elektriga aitas varustada Hausers Ehitus OÜ ja naabruses asuvad majaomanikud, lava tõi kohale Tubli Rätsep ja Helkur. eu, ilutulestiku kinkis Ruf, kaablitega aitas Kaitseväe Logistikakeskus, õnneloosikotti aitasid täita „ Rae Keegel", AS Silberauto, „Aiatäht", ilustuudio „Josephine", Husqvarna Eesti. Lastega tegelesid vabatahtlikud Maili ja Mariliis, õnneloosi aitas keerutada aitas Marleen.

Aitäh teile, Peetri Lasteaed-Põhikooli laululapsed ja õpetajad Meryt Pastak ja Kadri Selke! Aitäh idamaise tantsu artist Kumei. Suur tänu Erich Kriegerile, kes leidis kiirel päeval aega Peetri rahvale esineda.

Ja suur tänu Peetri rahvale sooja ja sõbraliku osalemise eest!