Soovitav on lasteaia kodulehel avaldused ära täita, sest kahju oleks, kui viivitamise tõttu keegi lasteaia kohast ilma jääb. Ka paljud kaugemalt sõitvad lapsed jäävad meile sügisel edasi, sest lapsevanemad on rahul meie kollektiivi tööga, laste arenguga ning meie väikese hubase maja ja loodussõbraliku keskkonnaga. Tänavuseks suurimaks muudatuseks oli lastevanemate palvel lasteaia lahtioleku aja pikendamine kella seitsmeni. See asjaolu on tekitanud vastakaid arvamusi. Ebameeldivaks peetakse, et lapsed on liiga kaua lasteaias ning saavad vähe aega oma vanematega koos olla. Mõnel juhul on see paratamatus.

Leian, et see on siiski lapsevanema südametunnistuse asi ja soov, mis kell ta siis, kui ise kodus on, lapsele järele tuleb. Aga muidugi lähevad laste tööpäevad pikaks, kui nad iga päev kella seitsmeni kollektiivis peavad viibima.

Veel üks mure. Lasteaia territoorium on kinnine ja videovalve all. Ei ole vaja suurtel tulla siia mängima, sest võib juhtuda, et lõhutakse midagi ära ja süüdi jääb see, kelle me lindistustelt ära tunneme. Hoiame seda, mis meil on kodukohas ilusat!

Kogu lasteaia pere soovib kõigile ilusat suve. Rõõmsa kohtumiseni juuli lõpus - augustis!