Juta Jutustajal on külas Silver Sepp, kes õpetab meid fantaasiapillidel mängima.

Kui sul on hunnik vana kola: jalgratta rattad, roostes rauatükid, plastmassist ja metallist pesukausid, peotäis naelu, lõhkumata tammepuupakk, mõned lehmaribikondid, haamer, veetorud, purke ja potsikuid ning üht teist veel, millele ei oskagi nime anda, siis mida võiks ette võtta ja kui teraselt peaks kuulatama, et sellest kila-kola kuhjast hakkaks muusikat kostma?
Silver Sepp tuleb kohale just selliste asjadega. Kaosena näivas olukorras otsib ta abi noortelt, kelle mõttemaailm on alati värske nagu hommik. Koos käivitub kordumatu improvisatsioon, silmad süttivad ja kila-kola hunnikust saab vägev fantaasiapillide orkester.
See on koolikontsert, mis laiendab tavapärast arusaama muusikast ja selle loomise võimalustest. Lihtsad, kuid ebatavalised kõigile kättesaadavad instrumendid ärgitavad ise kätt proovima ning maad ja ilma teistmoodi kuulatama.
Silver Sepp on lõpetanud TÜ Viljandi kultuuriakadeemia pop-džässlaulu eriala ning kaitsnud 2010. aastal Norras Telemarki ülikoolis traditsiooniliste kunstide magistrikraadi. Ta tegutseb ansamblites Ro:Toro, Udupasun ja Bombillaz. Ta on lavastanud alternatiivmuusikali "Tulen homme" ning kosmofolktantsu etenduse "Tantsumasin" ning Maailmaküla maailmamuusika festivali raames tantsu- ja muusikaetendus "Hea ja kurja tundmise puu".