Ja siis saabusid meie peo peakülalised - Lõvi Leo koos Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna Prefektuuri noorsoopolitseinike Linda Oksa ja Thea Tekkeliga.

Kuna algamas on suvi ja lapsed vabad nii lasteaiast kui koolist, siis oligi õige aeg tuletada meelde turvalise liiklemise reeglid. Koos Lõvi Leoga vaadati üle laste jalgrataste tehniliste nõuete täitmine, turvavahendite kasutamine ning jagati soovitusi lastevanematele. Lisaks korraldasid Linda Oks ja The Tekkel põnevaid mänge lastele kui nende vanematele. Oma oskusi tuli proovile panna liikluspusle kokkupanemisel, vigursõidus ning teatevõistluses. Suur aitäh veelkord Lõvi Leole, Linda Oksale ja Thea Tekkelile meie perepäeva ilmestamise ja vajalike teadmiste jagamise eest! Lapsed juba ootavad pikisilmi uusi põnevaid kohtumisi!

Peale väikest kehakinnitust jätkusid tegevused pesades. Lapsed said lustida batuudil ja sõita elektriautodega. Oma oskusi sai proovile panna saapaheites, paigalt kaugushüppes, täpsusviskes ning hüppepallivõistluses. Üllatusmomendiks oli kindlasti õnneloos, kus iga perepäeval osaleja sai mõne huvitava või naljaka kingituse. Õhtu lõppes auhindade jagamisega ning kõigi osalejate tänamisega.

Meie ürituse kordaminekul olid suureks toeks ideedega ja sponsorluse organiseerimisega hoolekogu liikmed Maiken Ostrat ja Piia Künnapuu.

Suured tänud sponsoritele, kelle toel saime katta maitsva peolaua ning õnnestus üllatada oma peresid vahvate auhindade ja üllatustega.

Meie perepäeva toetasid: Sangaste Vallavalitsus, Rukki Maja, As Sanwood, Jungent Estonia OÜ, Otepää Lihatööstus Edgar, Leibur As, A.Le Coq Tartu Õlletehas As, Vahtre VK OÜ ja lapsevanem Rein Org.

Eriline tänu perepäeva õnnestumisel kuulub Kratila toimekale meeskonnale koosseisus: Tiiu Borisik, Malle Hain, Ülle Makke, Hülle Palloson ja Kadri Elias.

Täname meie toredaid, aktiivseid ja tegutsemishimulisi peresid, kes andsid suure panuse Sangaste lasteaed Kratila Perepäev 2012 õnnestumisel!