Rapla alustas mängu bravuurikalt- kahe minuti jooksul mindi juhtima 7:0. Neljandaks minutiks oli eduseis kasvanud 9-punktiliseks. Veerandi lõpupoole mäng aga võrdsustus ning 10 minuti järel olid tablool numbrid 23:18 Rapla poolt vaadatuna.

Vastupidiselt mängu algusele haaras teise veerandi avaminutitel ohjad kodumeeskond ning tegi 5:0 spurdi. Raplat tabas rünnakul mõõn ning teise veerandi skoori avas Janar Soo pealtpanek neljandal minutil. Pärast viiendat minutit muutus Rapla skoori kasvatamisel tunduvalt efektiivsemaks, kuid sama võib öelda ka võõrustajate kohta ning loodetud vahespurt jäi Rapla poolehoidjatel nägemata. Esimene pooleaeg lõppeb seega Rapla eduseisus 38:35.

Uut poolaega alustas Valga üllatavalt hästi ning Rapla mäng tundus olevat lagunenud. Suuri probleeme oli visketabavusega- 8 esimest viskeüritust ebaõnnestusid, samal ajal lisas Valga oma kontosse viis silma ning läks seega juhtima. Raido Ringmetsa tabav lähivise viiendal minutil võttis Rapla korvilt lõpuks kaane, kuid suurt muutus mängupildis ei järgnenud.

Viimast kümmet mänguminutit alustas Piimameister Otto kaotusseisust 46:49. Oli viimane aeg ennast kokku võtta, sest ilmeselgelt teadsid kõik Rapla mehed hästi, et favoriidiseisuses olev meeskond ei välju alati kohtumisest võitjana. Kahe resultatiivse rünnaku järel võttiski Rapla kiirelt liidrirolli enda kanda, mõne minuti järel anti aga see jälle käest ning jäädi lausa neljaks minutiks korvita. Pärast mitmeid ebaõnnestunuid rünnakuid viisid Andre Pärn ja Rait-Riivo Laane tabavad sooritused Rapla juhtima 55:53. Enam eduseisu käest ei antud ning viimase paari minutiga vormistati mängutulemus- 63:58.

Kohtumise resultatiivseim oli Rapla särgis Andre Pärn, kes kogus 19 punkti ning võttis maha 6 lauapalli; väga hea partii tegi Rait-Riivo Laane, kelle saagiks jäi 18 punkti, 8 laupalli ning 5 resultatiivset söötu. Valga parim oli Ando Tagamets 17 silmaga, leegionär Edgars Cunda panustas 10 punkti.

See võit viis Rapla G4S meistriliiga turniiritabelis võrdsele positsioonile BC Rakvere Tarvaga, kellel on samuti 5 võitu; eespool asuvad vaid Tartu Ülikool ja BC Kalev/ Cramo. Järgmine võimalus oma tabeliseisu parandada leiab aset 2. detsembril, kui vastamisi minnakse Tallina Kalevi meeskonnaga. Enne veel leiab aset aga Balti liiga kohtumine- saabuval laupäeval, 26. novembril kell 17.00 võõrustatakse Sadolin Spordihoones TTÜ Korvpalliklubi.