C1 vanuseklassi poisid(s.a.1997 ja hiljem) tegid eile Audentese spordihallis midagi väga erilist. Kuna Rapla on väike, siis pole ühtegi võistkonda, kuhu kuuluksid ainult õige sünniaasta poisid, vaid oma panuse peavad alati andma ka nooremad. Nii ka C1 vanuses, kus „õige" sünniaasta on vaid 3 poisil, üks poiss on aasta noorem ja ülejäänud 2 aastat nooremad. Põhiturniiri kolmandana lõpetanud Rapla võitis kõigepealt aprilli viimasel päeval Pärnu KK tulemusega 69:63 ja läks pühapäeval vastamisi Audentese SK-ga, kelle mängijate nimekirjas kõlavad nimed peaks igal korvpalli lähiajalugu tundval noorel põlve värisema võtma. Kullamäe, Pehka, Jurkatamm, Suurorg, Valge, treeneripingil Kalev/Cramo ja Eesti rahvuskoondise abitreener Alar Varrak.

See aga ei morjendanud rasvase hundirinnaga Rapla poisse ja nende treenerit Indrek Ruutu ja teist treenerit Viljo Sinikat. Martin Ütsmüts, Ivalo Pajumets, Marek Ruut, Gert Lagus ja Gregor Ilves mängisid viiekesi kõik mängu 40 minutit ja võitsid Eesti meistritiitli tulemusega 91:85! Vaprateks noorteks võistkonnakaaslasteks olid Tanel Nipernadi, Bret-Gregor Maidre, Sigfrid Kesküla ja Daniel Tootsman. Martin Ütsmüts, kes tunnistati parimaks mängijaks, tõi finaalis imekspandavad 39 punkti ja võttis 23 lauapalli!! Ivalo Pajumets lisas 25 ja Marek Ruut 17 punkti.

Samal nädalavahetusel lisasid B klassi neiud tüdrukute selle kevade kontosse veel ühe komplekti medaleid. Neid on nüüd kokku lausa kolm ja kui tuletada meelde, et Mini tüdrukud kaotasid kolmanda koha vaid ühe punktiga, siis tüdrukud on sel kevadel eriti võimsalt esinenud. B klassi võistkond Rapla KK/Junkers tuli pühapäeval Audentese SK ja Tallina Kalevi järel kolmandale kohale! Poolfinaalis alistuti Tallinna Kalevile väga napilt 48:52. Pronksimängus polnud võitjas kahtlust, Rapla alistas Kadri Kummeri ja Tiiu Koski juhtimisel Altius/Varsi 86:44.

Võistkonnas mängisid Laura Marleen Reissar, Hanna Maria Uusmees, Kristel Kivioja, Marie Roosalu, Janne Mutli, Kaari Kamp, Triin Saarmann, Helen Einama ja Gerli Valge. Võistkonna parimiaks mängijaks tunnistati Marie Roosalu.

Õnnitleme kõiki treenereid ja avaldame tänu kõigile toetajatele, kes noortesse panustavad!!