Olen Mustamäel elanud 14 aastat ega kibele siit minema. Ometi soovin, et linnavõim linnaosa elanike huvisid paremini silmas peaks.

Meie elanikud küsivad, kas koolid-lasteaiad saavad loota, et nende re­mondivajadused võetakse linna eel­arvet koostades arvesse? Kas linnaosa märgiliste keskuste – haiglate, ülikooli ja tehnoloogiapargi – arenguks on pa­kutavad tingimused piisavad? Ja kas uusi hooneid planeerides on kaitstud olemasolevates elavate mustamäelaste õigus päikesevalgusele? Meie õueala­del napib parkimiskohti. Mustamäe mikrorajoonide planeeringud on sar­nased ja oleks mõistlik, et linn töötaks välja tüüpprojektid uute parkimiskoh­tade loomiseks, see kergendaks korte­riühistute koormat.

Täiesti tarbetu on lobiseda pahast riigist ja heast linnast või vastupidi. Võ­tame asja ratsionaalselt: Mustamäe on Tallinna linnaosadest elanike hulgalt teisel kohal, seega ei ole linnakassasse laekuv mustamäelaste teenitud mak­sutulu tähtsusetu pisku. Pean loomuli­kuks, et Mustamäe halduskogu soovib saada senisest paremat ülevaadet meie linnaosa puudutavatest plaanidest ja ra­ha kasutamisest. Sellest enam, linnaosa tulevikku tuleb senisest hoolikamalt planeerida, arengut tuleb ka rahastada, sest Mustamäe väärib paremat.