Nagu traditsiooniks on saanud, toimub samal ajal jõulukuuskede kaunistamise konkurss. Osalema ootame lapsi, täiskasvanuid, peresid, kollektiive, üksikesinejaid ja taidlusringe. Töö teostamise tehnika on vaba. Kuusepuu, kõrgusega kuni 2 meetrit, annavad korraldajad kohapeal. Oluline on, et võistlustöö seisaks iseseisvalt püsti. Tööd saab alustada kell 10 ning aega kaunistamiseks on 2 tundi. Kell 12 alustab kolmeliikmeline žürii anonüümsete võistlustööde hindamist. Hinnatakse töö üldmuljet, materjali kasutust, kompositsiooni, teostust, ideed, originaalsust. Parimad võistlustööd saavad auhinna, selgitatakse välja ka publiku lemmik. Tulemused avalikustatakse Jõulaadal toimuva kontserdi ajal. Kõik võistlustööd jäävad näitusele JÕULUPUU 2012 kuni pühapäevani, 16. detsembrini. Konkursil osalemiseks palume registreeruda kuni 5. detsembrini tel 435 5529 või 5198 1363. Ootame rohkearvuliselt müüjaid, ostjaid, kauplejaid ning konkursil osalejaid.

13.-15. detsembrini korraldame kultuurikeskuses mudilastele ja lastele külastamiseks mõeldud jõulumaa. Tänavu esitab etenduse „Uskumatu jõuluöö" segaansambel Pool kuus. Etenduse lavastab Triinu Riis, laulud õpetab selgeks Anne Gomaa. Etendusele järgnevad töötoad - piparkoogi küpsetamine, helkuri meisterdamine, tants, laul ja mängud. Koos ootame jõuluvana. Kuna tänaseks on suur osa etendustest broneeritud, siis ootame kõiki huvilisi kogu perega  laupäeval, 15. detsembril. Et jõuluvana teaks pakid kaasa võtta, siis palume eelnevalt enda tulekust teada anda.

Toimub veel hulgaliselt kontserte, pidusid ning kinoseansse. Jälgige reklaami, kõige värskem info on seatud Karksi Valla Kultuurikeskuse kodulehele.

Olge kõik terved! Kohtumiseni kultuurikeskuses!