Omamoodi leidlikud olid kõik nähtud kavad. Hindajatel oli kohati raske võrrelda kava sarnasust originaaliga, sest nad polnud mitmeid neist varem näinud ja esinemise eel näidatud katkend oli võrdluse tõmbamiseks liiga lühike. Siis hinnati iga kava leidlikkust ja veenvust. Publiku toetav ja tunnustav aplaus andis aimu saali reageeringust.

Tore oli see, et peale ühe tulid teised klassid välja suuremate või väiksemate gruppidena ja mõned matkisid oma kavas koguni mitut artisti.

See-eest oli Iz VIc klassi õpilase Marcus Kosubenko esituses kenasti välja mängitud, mida tunnustati hiljem ka eriauhinnaga. Selle sai ka Va klassi Michael Jackson (Elina Soosaar).

Et laulmist imiteerida ja samal ajal lavalisele liikumisele keskenduda polegi nii lihtne, ununes mõnel suu liigutamine vahepeal ära, mis pole ime, sest päris laul kõlas ju taustaks kogu aeg. Kiita saab aga Vc ABBA klaverimängijat (Ronald-Reigor Lehtsaar), kelle suu lopsakate vuntside all eriti hoogsalt liikus.

V ja VI klasside arvestuses kuulutati võitjaks VIb, kes tõi lavale nii Lady Gaga kui Heli Läätse oma taustajõududega. Soliste kehastanud Brigitt Lõhmus ja Anete Vahl pälvisid mõlemad ka eriauhinna. Siinkirjutaja lustis eriti just Heli Läätse vaadates, sest Anete matkis äratuntavalt laulja liigutusi ja oli ka muidu väga vahva oma suurte prillide ja mitu numbrit suuremate kontsakingadega.

VII ja VIII klasside arvestuses kuulutati võitjaks VIIIb, kes esitas Macklemore laulu „Trift shop". Uku Burmeister solistina oli veenev, kusjuures ta oli isegi samalaadse soengu lõiganud nagu videos näha. See klass oli valinud selles mõttes raske numbri, et nii palju tuli kasutada kõiksugu atribuutikat, aga kuna mõlemad võitjad said oma kava uuesti esitada, siis tasus kokkutassimise vaev end ära.

Žürii arvamusi tutvustanud direktor Andres Elmik väljendas rahulolu, et koolis on nii palju andekaid õpilasi.