Üritusele andis avapaugu Õpilasesindus JATS ning kohal olid ka üllatusesinejad, kelleks olid Vändra Gümnaasiumi õpetajad ja Kristjan Eier. Õpetajad üllatasid meid spordipäeva kavaga ning Kristjan räppis. Esinemiste vahepeal näidati reklaame, mis olid väga meeleolukad ja hästi tehtud. Nende eest suur tänu Jacobsoni Poduction´ile (Kristen Kivistik).

Žürii arvates olid parimad: III koht - Uulu Põhikool, II koht - V B klass ning I koht XI klass.

Publiku lemmik valiti SMS-hääletuse teel. Inimesed said saata SMS-e oma lemmiku poolt kogu ürituse vältel. SMS-e saadeti kok­ku 264. V B klass edestas 13 häälega XI klassi ning võitis sellega publiku lemmiku tiitli ning Superstaar 2011 oligi seega selgunud.

SMS-i saatjate vahel loositi välja kruiis kahele Helsingisse. Õnnelikuks kruiisi omanikuks sai Mari-Ann Päärnamets.

Suure töö PlayBoxi jaoks tegid ära Martin Sempelson, Martin Tammai, Kristen Kivistik ning Margit Kadak. Ürituse tehnilise poole valmistamiseks kulus 3 kuud eeltööd ja 40 tundi asjade üles­panekuks, 3 kilomeetrit kaableid ja hulk tehnikat. Lisaks videode filmimine ja monteerimine 30 tundi. Tänaksime ka tervet PlayBox'i korraldustiimi ja kultuurimaja Margitit ja Heljut, kes suutsid meie ööni veninud päevad välja kannatada. Ilma nende inimesteta po­leks seda suurepärast üritust toimunud. Suur aitäh publikule ning näeme järgmisel aastal jälle!