Mängu üldvõitjad lunastavad endale tasuta õppekoha EBS Gümnaasiumi ettevõtlusklassis. Parimaks võistkonnaks osutus Aravaete Keskkooli võistkond REVE, koosseisus Johanna-Riinu Annuk, Eliis Õunapuu ja Vivian Vellama. Noorte juhendajaks oli õpetaja Maie Paap. Teine koht läks Pärnu Raeküla Kooli võistkonnale Tegusad ning kolmanda koha võitis Tabasalu Gümnaasiumi võistkond MaSiLa.

Lisaks majandusalastele teadmistele õhutab mäng noori ka oma kodukohast rohkem teada saama ning näiteks kohalikku turismi arendama. „Meeskonnamängu ülesannete lahendamise jooksul tutvusid noored oma kodukoha ettevõtte ja vaatamisväärsusega, tegid vabatahtlikku tööd, planeerisid oma klassile ekskursiooni ning tutvusid õpilasfirmadega. Kõik ülesanded on mõeldud selleks, et noored oskaksid lahtiste silmadega ringi käia ning juba varakult majanduslikku mõtlemist arendada ja oma võimalusi näha - need kogemused aitavad neil tulevikus olulisi otsuseid teha," sõnas Kersti Loor JA Eestist.

Creatloni mäng toimus tänavu kolmandat korda. Järgmisel aastal ootavad noori ees uued ülesanded.

Mängus osalenud Johanna-Riinu kirjeldas mängus osalemist järgnevalt: „Kõige parem hetk oligi see, kui saabusid tulemused, sest on hea näha, et pingutused ja töö on kandnud vilja. Mängu ajal saime me palju toredaid kogemusi. Meeldejäävamad on kindlasti vabatahtlik töö Aravete lasteaias, Terasman OÜ külastus ning kohalike ettevõtjatega suhtlemine".

Kokkuvõttev videolõik REVE võistkonna mängust:

Lisainfo ja tulemused leiate: www.ja.ee/creatlon