Raske öelda, kas Rapla oodatust nõrgemale esitusele võib põhjusi otsida tõsiasjast, et enne kohtumise algust olid veerandfinaalpaarid juba teada, või oli tegemist lihtsalt nö musta päevaga. Üks on aga selge- juba avaminutitest ei saanud Rapla oma mängumootorit õigetel pööretel käima ning kiirelt jäädi tagaajaja rolli. Head tabavust demonstreerinud Tallinna Kalev võitis esimese veerandaja tulemusega 30:20.

Teine neljandik algas juba paremini ning paariminutilise mängu järel jõudis Rapla võõrustajatele ohtlikult lähedale 36:38. Veerandi lõpuosa kulges aga jällegi Kalevi domineerimisel ning poolajaks oli Rapla jäänud kaotusseisu 30:56. Ka teisel poolajal ei õnnestunud Rapla meestel mängukäiku pööret tuua ning meeskonnad kujundasid rohkelt vahetusi tehes lõppskooriks numbrid 99:72.

Rapla resultatiivseim oli Sven Kaldre 21 punktiga, oma endise koduklubi vastu tegi väga hea esituse Rauno Nurger, kes 18 minutiga tõi 11 silma ja võttis maha 9 lauapalli. Tallinna Kalevi poolelt viskas Matthew Shaw 20 punkti ning Raido Roos ja Riho Suija lisasid vastavalt 13 ja 12.
Üsnagi ootamatud kaotust pole aga mõtet pikalt „taga nutta", sest 4. koht põhiturniiril on auga välja teenitud ja play-off´is algab kõik uuesti nullist!

Piimameister Otto/ Rapla vastaseks on TTÜ Korvpalliklubi, keda on poolfinaalidesse jõudmiseks vaja alistada kolmel korral. Seeria esimene kohtumine toimub 8. aprillil Sadolin Spordihoones algusega kell 17.00! Seejärel võetakse 10. aprillil (kell 18.30) mõõtu Tallinnas ning 12.04. (kell 19.00) ollakse jällegi tagasi Raplas!