Mart Lepik: „Vahva, et seltsi tegevus on laienenud. See on seltsile igati kasuks tulnud. Naised on andnud tegevusele palju juurde, kursused, koolitused jne. Seltsi tegevusele mõeldes on mul rahulolu hinges, et tegin õiget asja. Selts on tõusuteel."

Jaak Läänemets: „Vanastigi käisid kõik tähtsad asjad seltsitegevuse kaudu. Seltsis on nüüdseks tekkinud osakonnad: pärandkultuur, maanaised tegutsevad."

Priit Sõnum: „Seltsi haare on laiaks läinud, see on hea. Varem oli selts talumeeste tugi, nüüd on tegevussuunad hargnenud ja liidetakse palju laiemat seltskonda. Mul on heameel, et pole tühja tuult tallatud, vaid seltsi tegevus areneb edasi."

Rein Orupõld: „Hea on vaadata, et seltsi tegevus liigub edasi. Suhtlemine on väga tähtis. Minul on ikka hinge peal aiandus-mesindus, see on ala, mida peaks kindlasti edasi arendama. Kui huvilised koonduksid, saaks selles valdkonnas palju ära teha. Kohtki on mul välja vaadatud, kus sellealast ühistegevust võiks arendada. Uusi sorte on palju tulnud, nii vaarikatel kui maasikatel, perspektiivi sellel suunal on."

Seltsimaja 100

Jaak Läänemets:
„Annika Michelson käis seltsis välja mõtte et kõik seltsimaja 100. aastapäeva üritused peavad toimuma seltsi eestvõttel. Mul tõusid algul ihukarvad püsti, et kes meist, kuidas ja mida teeb, kuidas me seda suudame? Aga Annika - energiapomm, nagu ta on - suutis seda mõtet ikka ja jälle välja käia. Ja asjast hakkas asja saama. Juubelipidustuste sarja korraldamine on tõsine töö, missioonitunnet peab väga palju olema. Seltsi tuntakse nüüd rohkem, varem teati sellest vähem. Tagantjärele on hea meel, et kõik on läinud, nagu on. Marju Metsman on kogu selle tegevuse juures nagu usin töömesilane olnud, tänu temale on paljud asjad tehtud, valmis ja liikvele saanud. Ta on põhjalik ja ennastsalgav oma tegvuses.
Suur saavutus oli panna inimesed, seltsid, organisatsioonid ja asutused koos töötama ja ühise asja nimel tegutsema. Pidude korraldamise toimkonnad on hästi tööle saadud. See mõte suudeti väga hästi ellu viia. Tänu koostööle on seltsimaja tegevus hästi edasi arenenud.
On heameel, et tegevusrõõm on seltsimajja tagasi tulnud. Seltsi roll on olla pärmiks leivataignas, Seltsimaja- 100 ürituste sari on seda ilmekalt kinnitanud."

Mart Lepik:
„Tantsutoadki pandi stiilipeo nimel käima, see oli väga oluline ja laia haardega ettevõtmine."

Priit Sõnum:
„Olen seltsimaja juubeliürituste sarjaga väga rahul. Kõik tegevused, mis plaani sai võetud, on tehtud. Soovid täidetud, paremini eriti ei saagi. Ürituste sari on rahva seltsimajja tagasi toonud, see on väga oluline saavutus ja see on suur tunnustus Jaagu tegevusele."

Jaak Läänemets:
Ürituste sarjaga suutis selts seltsimaja keldrist vaimselt välja tulla. Seltsi materiaalne osa on aga seltsimaja keldirist veel välja tulemata. Vahest saab põllumeeste selts seltsimaja II korrusel edaspidi ikka ühe ruumi ikka oma kasutusse. See oleks küll väga oluline."

Ilve Tobreluts