"Ansambli Shanon kutsusime pidulikku õhtut sisustama ennekõike seetõttu, et neil on hea muusika ja tegemist on kohusetundlike muusikutega, keda saab kokkulepetes usaldada," märkis külalistemaja Carl Smidti Maja peremaine Ülle Saksniit.

"Osa publikut on meile juba tuttav, on tunne, et nad teavad, mida siit oodata ja tulevad jälle," lisas ta.

Carl Smidti maja peremehe Viljar Päivili sõnul on ettevõtte üks eesmärke läbi viia perekeskseid  koosviibimisi: "Nii saame anda naistele vaba päeva köögitoimingutest ja kergendada meestel oma kallimale meeldiva õhtu pakkumist," lausus ta. 
Mõnestki kodust oli peoõhtule tuldud lastega: "Me oleme avatud ellusuhtumisega. Tihti ongi nii, et pole lapsi kuhugi jätta. Ja tore, kui lapsed ka arenevad ja saavad võimalikult palju oma vanematega koos olla. Muidugi siin on piirid - kui pool saali oleks lapsi täis, siis tekitaks see ebamugavusi teistele. Tulevikuks aga kavatseme Carl Smitdi maja seminariruumis hakata pakkuma ka lastehoiuteenust, mis vajalik näiteks siis, kui vanemad teatrietendust vaatama lähevad," rääkis Saksniit.

"Meie ettevõtte edu sõltub suuresti meeskonna professionaalsusest. Naistepäevaõhtul üllatasid mind eriti kokad, kes valmistasid roogasid esmakordselt pakutud erimenüüsse, millesse kuulusid hiidkrevetid astelpaju kastmega, seakarbonaad grilltomati ja sibulamoosiga, ulukiliha suitsuse apelsinimaitse ja ahjuõunaga. Ideid on palju, nende puudust pole, pigem on probleem väljaõppinud  kaadri leidmisega - kui keegi haigestub, ei ole kedagi üleöö võtta. Ongi vahel küsimus, kui palju inimesi peaks siis väljaõpetatud olema, et ei tekiks pingeid enne üritust ja et kõik saaksid rõõmsalt tööd teha ning ei peaks veel teise-kolmanda tegemisi enda kaela võtma," ütles ettevõtja Põltsamaalt.