Augusti lõpus toimus traditsiooniline puhkpillifestival "Mürtsub pill" Tartus, kus tavapärasele kontserdile lisandus spontaanne puhkpillilahing Emajõe kallastel jõelaevastiku paraadi saateks. September tõi meile huvitava esinemise tuhandete inimeste ees Palamuse väljanäitusel, vaheldumisi ansambliga Meie Mees. Oktoobris mängisime juba teist aastat toimuval Mooste Oktooberfestil koos maestrote Alo Ritsingu ja Ants Üleoja juhatatavate meeskooridega. Puhkpilliorkestri ja meeskooride ühislood olid kindlasti õlleürituse kulminatsiooniks. Hästi õnnestus ka Põlva valla juubelikontsert.

Üks huvitavamaid väljakutseid sel sügisel oli siiski orkestrikaraoke Tallinnas Sokos Hotell Viru Merineitsi restoranis, kus avati neli päeva toimunud rahvusvaheline NU Performance Festival. Üritust kajastas ka ETV kultuurisaade MI.

Toimekas on olnud ka linnaorkestrile järelkasvu tootev Põlva ÜG puhkpilliorkester. Võttes oma südameasjaks Põlva alternatiivkultuuri edasiviimise, on noored andnud oma jäägitu toetuse Põlva KHK Undergroundi edendamisesse.

Harrastusmuusikute tasu on publiku soe vastuvõtt ja seda oleme sel sügisel kuhjaga saanud.

Täname kuulajaid ja uute kohtumisteni!

Meie tegemistega saab ennast kursis hoida http://tinyurl.com/orkester