Võistlus toimus teist korda. Selle aasta turniirile olid kutsutud ka Vana Võrumaa koolid. Vana Võrumaa au päästis Antsla Gümnaasium, kes pani võistkonnad välja mõlemal päeval. Ei tahaks uskuda, et jalgpall on Võrumaal välja surnud, pigem on asi milleski muus. Loodame, et järgmisel aastal osaleb meie turniiril oluliselt rohkem Võrumaa koole, kui sellel aastal.

Põlva Ühisgümnaasiumi rädkarikale mängitud gümnaasiumide turniiri võitis teist korda Gümnaasiumide turniiri 3 paremat võistkonda - Põlva ÜG I, Põlva ÜG II, Põlva Keskkool ja Põlva ÜG direktor Koit Nook järjest Põlva Ühisgümnaasiumi I võistkond, kes finaalis alistas kindlalt Põlva Keskkooli võistkonna tulemusega 5:0. Kolmanda koha saavutas Põlva Ühisgümnaasiumi II võistkond, kes oli parem Kanepi Gümnaasiumi võistkonnast tulemusega 6:2. Turniiri suurimad väravalööjad olid Tarvin Kaldvee 11 väravaga ja Kahru Kaasik ning Janar Tamm 7 väravaga.

Gümnaasiumide lõplik paremusjärjestus:
1.Põlva Ühisgümnaasium I
2.Põlva Keskkool
3.Põlva Ühisgümnaasium II
4.Kanepi Gümnaasium
5.Põlva Ühisgümnaasium III
6.Antsla Gümnaasium

Põlva Ühisgümnaasiumi rädkarikale mängitud põhikoolide turniiri võitis esimest korda Põlva Keskkooli võistkond, kes finaalis alistas Põlva Ühisgümnaasiumi II võistkonna tulemusega 3:1. Kolmanda koha saavutas Kanepi Gümnaasium, kes oli parem Põlva Ühisgümnaasiumi I võistkonnast tulemusega 2:0. Turniiri suurimad väravalööjad olid Henri Hiiend Põlva Ühisgümnaasiumi II võistkonnast ja Rasmus Varkki Põlva Keskkooli võistkonanst, kes mõlemad lõid turniiri jooksul 7 väravat.

Põhikoolide lõplik paremusjärjestus:
1.Põlva Keskkool
2.Põlva Ühisgümnaasium II
3.Kanepi Gümnaasium
4.Põlva Ühisgümnaasium I
5.Antsla Gümnaasium
6.Saverna Põhikool

Põlva Ühisgümnaasiumi poolt eelmisel aastal alguse saanud jalgpalliturniir on pannud aluse kooli esimesele endanimelisele spordivõistlusele, mis võimaldab koolinoortel selles osaleda, omadele kaasa elada ja läbi selle luua seda väga olulist oma kooli tunnet. Uhkusega võime öelda, et oleme Põlvamaal esimene kool, kes taolise võistluse on käivitanud. Turniiri eesmärk on populariseerida noorte seas tervislike eluviise ning anda noortele lisavõimalusi omavaheliseks suhtlemiseks. Jalgpalli näol on tegemist nähtusega, mis liidab erinevate huvidega noori ja võimaldab sõpruskonniti koos mõnusalt ja aktiivselt aega veeta. Koos veedetud aeg ja ühiselt mängitud mängud, loovad positiivseid emotsioone ning jäävad kauaks meelde.

Soovime ju kõik, et meie noored oleksid terved ja teotahtelised ning võimelised auga teenima isamaad meie enda kaitseväes. Ühiskonna jaoks on tervikuna oluline, et kõigile noortele oleks loodud võrdsed võimalused ja tingimused tegeleda oma lemmikspordialaga. Koolidel on siin oma kindel roll ja võimalused ning sõltub juba koolijuhtidest, kas ja kuidas loodud võimalusi oma laste heaks kasutatakse. Palju suuremad võimalused on omavalitsustel. Nende ülesanne on teha kõik selleks, et võrdsed võimalused oleksid kõigile spordist huvitatud noortele igapäevaselt tagatud. Omavalitsuse hea tahte ja kolmanda sektori kaasabil on see ka võimalik.

Põlva Ühisgümnaasiumi pere tänab kõiki turniiril osalenud koole ja koolinoori ning soovib kõigile head lähenevat Vabariigi aastapäeva.