Paariks aastaks poetasime end „Videviku" juurde tegutsema ja peale seda oleme ametliku ringina oma klubi all.

Esimese ametliku tunnustuse saimegi 1997. aastal Lääne-Virumaa pensionäride naljapeol Roelas.

Arendatud ja tegeletud on peamiselt karakter- aga ka rahva-, klassikalise ning showtantsuga. Repertuaar on 2/3 osas omalooming.

Esimene tants oli meil „Kantrilugu", kuna siis oli kantri väga moes.

Kui tuli diskoaeg, sündis „Pensionäride disko", kui oli päevakorral Euroopa Liitu astumine, valmis tants „Euronõiad". On ka mitmeid naljatantse nagu „Konn kosib naist", „Plastilised daamid" jne. Eraldi tantsuplokk on meil jõulude ajaks. Meie tantsurühma eripäraks on see, et pakume tegevust vanema generatsiooni tantsijatele ja meie esinemised on väga oodatud maakonna eakatele suunatud sündmustel aga ka kaugemal.

Vabariigist väljapool oleme samuti käinud- Läti, Soome, Ahvenamaa jt paigad. 2008. aastal õnnestus meil saada TV3 telesaatesse „Hommikuköök", kus tantsisime oma lemmiktantsu „Meremees".

Ühistest üritustest olgu mainitud veel väljasõidud piknikele, saunaõhtutele ning ekskursioonidele.

Kakskümmend aastat ühe huviringi tegevuses on pikk aeg, oleme alati eesmärgiks pidanud järjepidevuse hoidmist, tantsukultuuri arendamist ja publikule nauditava kontsertkava pakkumist. Tänusõnad olgu öeldud Vaike Seinale, tänu temale saime alati esineda maakondlikel üritustel. Aitäh Pilvi Kallavusele ja Karin Metsale, kellega käisime esinemas üle Eesti Värskast Saaremaani välja.