Kostivere kooli remondi kõrvale asub varsti ka veel teine suur ehitus, milleks on Loo-Lagedi tee ehitus. Leping on sõlmitud ja kui ilmataat vähegi lubab, siis 15. aprillil peaks ehitustegevus algama. Ja nagu iga ehitusega, siis vaatamata väheke raskendatud liiklemisele kahe aleviku vahel ehitusperioodi vältel peaks sügiseks valmima igati eeskujulik “eurotee“.

Loo alevik saab avarama vaate ka nii mõneski paplite poolt varjatud paigas. Pikemalt tehtust ja plaanidest räägib allpool kommunaalnõunik Indrek Mäeküngas.

Eelmisel aastal edukaks kujunenud laste suvine töömalev jätkab ka tänavu. Täpsema ajakava ja üleskutse leiate neljandalt leheküljelt. Sarnaselt töömalevaga annab töist kogemust lastele ka õpilasfirma. Esimene selline tore pääsuke on Loo koolil juba ette näidata.

Jäätmeenergia tootmine Iru küla naabruses on käivitunud. See - kordne ettevõtte lugu ajalehe peateemana kirjeldabki jäätmeenergia tootmist lähemalt. Tundub küll, et see tegevus on igati tänapäevane ja ohutu.

Kui talveperioodil olid tihtipeale sobivad tubased tegevused, näiteks ragistada ajusid mälumänguga, siis oma valla muuseumit kutsub soojade ilmade saabudes uudistama Janek Safranovski nii muuseumihoonesse kui ka väljapoole. Huvitavaid väliüritusi kogu vallas korraldab muuseum ka läbi suve.

Kaks rallit on ka tulekul. Esimene neist Kostivere Kultuurimõisas ja kannab Pärandiralli nime ning teine juba rohkem võiduajamise moodi – Jõelähtme VII rattamaraton. Loodetavasti jagub uudistajaid ja osavõtjaid mõlemale üritusele rohkesti. Omamoodi kevadekuulutajaks on alati olnud ka “Teeme ära“ üritus. Jõelähtme vald on alati silma paistnud rohkete osalejate poolest. Seame varakult töökindad valmis ja loodame, et selleks ajaks on ka õues siis juba soojem. Töökat sagimist peagi reaalselt saabuval kevadel!