Valikuid said teha nii mehed kui naised, nii vanemad kui nooremad. Kuuldavasti jäid rahule nii korraldajad kui osalejad.

Plaane seab ka vallavalitsus. Seda küll mitte vaid üheks talveks, Jõelähtme valla uue arengukavaga seatakse plaane koguni aastani 2025. Selliste pikkade ja tähtsate plaanide seadmisel saate ka teie oma sõna sekka öelda. Jõelähtme valla arengukava 2012-2015 on avalikustamisel ja igaüks võib oma ettepanekuid teha.

Teedeehitus on selleks aastaks lõppenud. Viimasel ajal on paranenud nii mõnegi tee olukord ja nii mõndagi oleme plaaninud jätta järgmisel suvel ehitamiseks. Kui vahel ikka tundub, et mõni tee on jäänud väheke remontimata, siis tasuks võtta ette reis ida suunas Peterburi. Allakirjutanul õnnestus see teekond ette võtta oma transpordivahendiga ja ise roolis olles. Jah, ... pisut pärast piiriületust tekitas auklik asfalt läbi omaenese istmiku sellise tunde, nagu meil Eestimaal võis kogeda paarkümmend aastat tagasi. Ikka üks asfaldilapp ajab teist taga. Muljeid ansambel AnnabRe Peterburi reisist juba lehe veergudel pikemalt.

Talveks valmistumine käib omamoodi ka Loo koolil, kus heitmekvoodi rahastuse toel toimumas koolimaja soojustamine. Uue väljanägemise peab kool saama igal juhul mõne kuu jooksul. Loodetavasti ei jää ehitustööd segama kooli suurt aastapäeva. Veerandsada aastat on just paras aeg meenutuste ja kokkuvõtete tegemiseks, kuid miks mitte ka tulevikuplaanide seadmiseks. Kohtumiseni kõigi endiste, praeguste ja miks ka mitte tulevaste õpilastega Loo Keskkooli kokkutulekul.

Plaane siis seadma ja plaanipäraselt ka tegutsema . . .