JSK Selver/Tähe esindusmeeskonna ja Saku Fortuuna vahelise finaalkohtumise esimene poolaeg lõppes seisuga 0:0. Teisel poolajal avas skoori esindusmeeskonna mängija Mario Paulus, kes mängu kuuendal minutil visaks ka teise värava. Korraldajavõistkond JSK Selver/Tähe kohtumise 2:0 ja pälvis viiendat korda 15. saalihokiturniiril Jõgeva Karikas võidukarika. Turniiri üldarvestuses tunnistati JSK Selver/Tähe parimaks mängijaks kaitsja Nikita Bõštrov.

Kolmanda koha sai karikavõistlustel Soome meeskond VKTP. Autasustamist viis läbi JSK Selver/Tähe juhatuse esimees Marko Saksing, kes ka ise esindusmeeskonna mängudes ründajana kaasa lõi.

Mängule elas kaasa ka kümneid fänne. „Mina ei jäta spordikeskuses Virtus vahele ühtegi saalihokivõistlust, kus Tähe esindusmeeskond kaasa löömas ja lisaks sellele käin vaatamas ka treeninguid," ütles üks kirglikumaid kaasaelajaid Jaan Erm.

Eesti Saalihoki Liidu peasekretär Tõnis Teesalu peab saalihoki Eesti meistrivõistluste sagedast võitjat ja mitmete hõbemedalite omanikku, kuid möödunud aastal pronksi saanud JSK Selver/Tähe esindusvõistkonda ka tänavuste meistrivõistluste üheks favoriidiks: „Esindusvõistkonna roll on tänavustel meistrivõistlustel väga oluline. Möödunud hooajal osaleti ka Läti meistriliigas, mis võis põhjustada liiga suure koormuse, kuid nüüd panustakse vaid Eesti meistrivõistlustele."

Jõgeva maavanem Viktor Svjatõševi sõnul iseloomustab JSK Selver/Tähet pikaajaline silmapaistev edukus. „Kindlasti tuleb ka järgnval hooajal palju ilusaid võite. Maavalitsus annab ka omapoolset tuge saalihoki käekäigule."

Saalihokit nimetas paikkonna prioriteetseks spordialaks ka Jõgeva linnapea Kalmer Lain.
Saalihoki arendamise tähtsust toonitas selle spordiala suurtoetaja ettevõtja Priit Saksing

„Saalihokil on rohkem kui viieteistkümne aastaga Jõgeval välja kujunenud pikaajalised traditsioonid ja püsiväärtus. Võib öelda, et poliitikuid tuleb ja läheb, kuid Jõgeva saalihoki jääb. See sportmäng ja teisedki spordialad vajavad senisest tugevamat riigipoolset õla alla panekut. Alati võib öelda, et raha on vähe, kuid finantside jagamine tuleks põhjalikumalt läbi mõelda ja senisest rohkem sporti panustada. Tuleks mõelda, kas meie riik vajab ikka niipalju ametnikke ja sedavõrd suuri hooneid riiklikele struktuuridele. Mida rohkem inimesi on spordiga hõivatud, seda parem on nii rahva kehaline kui ka vaimne tervis," ütles ta. Priit Saksing tunneb head meelt ka selle üle, et Jõgevamaal harrastatakse saalihokit mitte ainult Jõgeva linnas vaid ka Mustvees ja Voorel.