Selleks ajaks selgus, et õmblusmasinaid on juurde vaja. See oli meile jõulukingiks, kui Brotheri firma ja Puka vallavalitsus leidis lahenduse ning saime juurde kaks õmblusmasinat. Nüüd muutusid meie päevad teguderohkeks. Me õppisime kasutama taaskasutusmaterjale. Ka nii võib valmistada palju huvitavat. Kokkusaamistel on alati uute kudumisvõi heegeldusmustrite vahetamine.

Märtsis võtsime ühe päeva puhkuseks ja tegime kultuurireisi Tallinna. Meie reisi eesmärk oli näha erinevaid käsitöönäitusi. Eesti Käsitöö majas oli seekord Lihula lilltikandi näitus. Näitus lummas kõiki oma kaunite tikanditega. Katariina Gildi õpitoad äratasid kõigis õpihimu. Huvitav oli kohtumine Anni Kreemiga, kellega oli meil põgus kogemuste vahetamine. Jaluskäik vanalinnas ja veel oli jäänud Anu Raua gobelääninäitus. Kogu päev oli olnud imeilus. Aga kui oled Tallinnas, siis tuleb ka rahakotti tuulutada. Selleks valisime käsitöö hulgilao, mis on suure valikuga. Meie ühine arvamus oli, et sügisel tuleb reisi korrata. Kõike ei jõudnud ühe päevaga näha ja kogeda.

Ainult pool aastat oleme koos käinud, mis meile kõigile on olnud huvitav ning kogemusterikas. Kõigil on soov alati uut õppida. Usinalt teeme plaane ka suveks ja sügiseks.

Meie toimetamisi saab jälgida ka Facebookis.