Kui rammumeeste võistlus pakub kõige rohkem huvi ehk meestele, siis Pühajärve Meie Festivalil on tegevust kõigile. Terve päev toimuvad lastele erinevad mängud ja võistlused, kahel laval astuvad üles aga Eesti armastatuimad artistid - Meie Mees, L'Dorado, Kuldne Trio, Põhja-Tallinn, Apelsin, PS Troika, Singer Vinger, Hellad Velled, Helen Adamson ning Karl Madis ja Karavan. Festival on ideaalne võimalus veeta päev pere ja sõpradega, kuulata mõnusat tantsumuusikat, osaleda võistlustel ning jälgida maailmarekordi purustamise katset.

Pühajärve festival Otepääl toimub 27. juulil ning väravad avatakse kell 12:00. Rammumehe katsed algavad kell 19:00, kuid kell 14:00 toimub 250-kiloste kohvrite kandmise võistlus amatööridele, kus kõigil on võimalus püstitada rekord Eesti amatöörrammumeeste seas! Rammumeeste võistlustel ei jäeta ilma ka lapsi, nendele toimub ka kohvrite kandmine ning võimalus on püstitada Eesti rekord vanusekategoorias kuni 12 aastat.

Festivalile on sissepääs tasuta! Kui.... jaksad käeotsas viia „rammumeeste kohvri" (175kg) läbi sissepääsu. Piletiiinfo Piletilevis.