Väikelastele aitab tegevust leida Hiirekese mängutuba, suuremad lapsed saavad hüpata batuudil ja külastada lasteteatrit. Kell 1 teeb väikese kontserdi Erich Krieger. õigi osalejate vahel loosib Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko välja 4 kruiisi Rootsi ning 10 Soome kruiisi. Lisaks loositakse iga tunni aja tagant välja erinevaid auhindu.

Keila Tervise Festival toimub 27. novembril Keila Tervisekeskuses. Täpsemat infot festivalil toimuva kohta leiab tervisekeskuse kodulehelt või aadressilt www.programm.ee.

Traditsiooniline on I advendi tähistamine. Keskväljaku advendilaat avatakse kell 11.00 Sille Krooni Laulustuudio esinemisega. Ringi liigub ülempäkapikk ja laadapäkapikud, kes  pakuvad mitmesugust jõulukaupa, glögi ja kuuma teed. Kultuurikeskuse fuajees on jõuluvana postkast, kuhu iga laps saab oma salajased soovid poetada. Jõulumeeleolu loovad A.T.S Tantsustuudio ja Siki tantsustuudio lõbusad tantsijad. Kultuurikeskuse I korrusel on avatud väike inglinäitus. Kell 11.00 - 13.30 on kultuurikeskuses avatud käsitöö töötuba, oma telgiga on kohal ka Lions klubi.

Kell  13.00 linastub kultuurikeskuses kinobussi vahendusel koguperefilm Võluhõbe.

Kell 15.30 algab traditsiooniline trepikontsert, mille käigus kuulutavad  Jõulurahu välja linnapea Tanel Mõistus ja EELK Miikaeli koguduse õpetaja Marek Roots. Läidetud advendiküünlast saavad oma küünla või tormilaternaga tule kaasa võtta kõik soovijad. Trepikontserdil esinevad Keila poistekoor, segakoor Noodimurdjad ning Keila linnaorkester.

Kell 17 algab Kultuurikeskuse saalis Advendikontsert, kus esinevad PEARU PAULUS & Toomas ja Ivo Vanem.