Nüüd siis on algamas sügis-talvine hooaeg. Kooskäimist alustame 10. septembrist ja ikka teisipäeviti ja nel­japäeviti kella 11.00-14.00. Kiiremas korras on vaja täiendada papude taga­vara. Meil läheb kaheksas aasta valla beebidele papude-sokkide kudumis­kampaaniaga. Oktoobris ootab ees Baltimaade maanaiste konverents, mille korraldab sellel aastal Leedu. Järgmisel aastal ootab see ees Eestit, s.t Tartu Maataiste Liitu. Oktoobris osaleme „24 tundi rahvamaja" ja „Käsitöökojad üle maa" üritusel. No­vembris tähistab Tartu Maanaiste Liit oma 20. sünnipäeva. Selts osaleb ka korraldustoimkonnas. Külalisi tuleb lähedalt ja kaugelt. Järgmisel aastal täitub Puhja seltsil 20 aastat. Kuidas meie seda korraldame, see tuleb ka sügisestel koosolekutel arutusele. Au­gustis jäi ära ekskursioon Avinurme Elulaadikeskusesse, loodame selle korraldada novembris. Kui oled hu­vitatud, siis küsi infot. Saime koha­liku omaalgatuse programmi kaudu rahastuse õpitubade tarvis. Alustame poolest septembrist ja lõpetame det­sembri keskpaiku. Loodame valmis saada isetehtud jõulukingid. Meiega ootame ühinema ka seltsi mittekuu­luvaid inimesi. Kui tekib huvi võtke ühendust. Arutame mida teeme ja millises järjekorras ja paneme paika ajakava. Õpiringe võib läbi viia ka neljapäeval õhtusel ajal või siis näda­la lõpus kui selleks tekib vajadus. See on kõik kokkulepitav. Seltsi tööplaani kokku pannes tuleb üritusi juurde.

Estreiside kaudu on võimalik 2. no­vembril hingedepäev veeta Võrumaal. Väljasõit kell 11.00 McDonalds'i juu­rest parklast. Ees ootab Pikakannu kool, mis tegutseb erakoolina. Koha ajalugu pajatab muuseumituba ja kohalik giid. Lõunalaud on kaetud. Muusikat teeb ja laulab Kait Tamra. Päev maksab 38€.

1. detsembril on 1. advendi jõulureis Mooste mõisasse. Mõisat tutvustav ringkäik ca 1,5 tundi. Külastatakse mõisa häärberit, folgikoda, kunsti­keskust, restaureerimise töötubasid, viinavabrikut, külalistemaja, villa­koda, veskiteatrit jne. Jõululõuna ja meeleolukontsert Alen Vezikolt. Hind 35€. Reis algab Tartust. Mõ­lema reisiga on kiire. Küsi lisa huvi korral. Järgmiseks aastaks on üks reis juba ära planeeritud. See saab olema oktoobris Põhja-Poola. Nagu näha, meiega igav ei hakka ja huvitavaid tegevusi ning reise jätkub. Ootame huvilisi meiega ühinema.