Eesruumis võis näha killu­kest näitusest endise Puiatu poisi Jaan Tätte maailmarei­silt postitatud kaartidest, mida ta saatis teenekale koolijuhile Kaljula Saarele maailma erine­vatest paikadest.

Peale lindi läbilõikamist sai publikust tulvil saal kuulda ja näha kokkuvõtet Puiatu Ha­ridusseltsi ja külarahva tege­mistest rahvamaja taastami­sel. Maja õnnistas Kõpu Peetri koguduse õpetaja Hedi Vilu­maa. Minevikku meenutasid ka mitmed selle majaga seo­tud olnud inimesed. Inge Nils­soni vahendusel kuulati tema ema, Vaike Martinsoni mäles­tusi. Kauaaegne Puiatu Kul­tuurimaja direktor Õnne Raba rääkis oma tööaastatest selles majas. Lauludega esinesid ko­halikud noored: Liisa Ojaviir, Avely Buk, Mairi Närripä, Helle Kongo. Plokkflöödipala esitas Reio Rull. Nende juhendajaks on 80-ndatel aastatel samuti kultuurimaja direktorina töö­tanud Ene Uuland. Tervitussõ­nad lausus ka kauaaegne koo­lidirektor Kaljula Saare. Saali kõrvalruumis kostitasid kohvi ja suupistetega külalisi koha­likud perenaised. Õhtu ladusa kulgemise eest seisis hea Peep Maasik, helitehnikuks oli Al­var Buk. Suur tänu ka muusi­kaõpetaja Ave Root´ile abi eest klaverisaadetega.

Suurimad tänusõnad kuu­luvad haridusseltsi juhataja­le Sirje Kannelile, kes on selle maja valmimiseks pühenda­nud väga palju aega ja energiat.

Rohkearvuline publik ja soe kodune atmosfäär tõestasid veelkord, et Puiatu rahvamajal on külaelus oluline roll.

Õhtu lõppes meeleoluka tu­levärgiga, mille eest seisid hea Meelis ja Harri Rull.