Kaiküll ja kolmas Rainer Kasekivi. Esimene mitte juunior oli alles neljandal kohal, grand master Heldur Kuusing. Naistest parim oli samuti purjelaukaooli noor vanuseklassist U17 Birgita Viilop ning teine koht läks noorteklassi U20 võistlejale Marit Rüüsak'ile. Kolmanda koha naistearvestuses saavutas Anneli Mägi.

Masterite võistluklassi parimad: Aivar Kajakas (Purjelauakooli treener), teine Raivo Saarm, kolmas Peep Tomingas.

Grand Master: esimene Heldur Kuusing, teine Andrus Jõgi, kolmas Aivar Keskküla.

Pilootprojektina oli kavas ka aerulaua (SUP) klassi võistlus, millele õnnestus läbi viia kolm võistlussõitu. Võitjaks osutus Pirita Purjelauakooli kasvandik Marcus Pertelson. Teise koha saavutas Alfred Kalm (Pirita Purjelauakool) ja kolmanda koha Argo Servet (Eru Surfist).

Rõõmu tegi suur osavõtjate ja fännide arv. Vaatamata võistluspaiga kaugusele ja tundmatusele oli plats rahvast tulvil.

Võistlust toetasid Bacardi, Eesti Purjelaualiit, Tuuleenergia, Nevotex, Aloha Surf, Extreme Sport, Surfhouse, Puuviljakeskus, Varbla Puhkeküla, Varbla Spordiselts, Pärnumaa Vabatahtlik Merepääste Ühing ja Surfhunt.

Võistlejate käepaelad punus Maarja Kivistik.

Erilist äramaärkimist väärib kohtunike meeskond Margo Vesselov ja Jüri Kaldoja, kes suutsid lisaks kohtu pidamisele korraldajale ka kõiges muus abiks olla. Samuti Eesti Purjelaualiidu poolt võisltust toetama saabunud Tõnis Kase roll võistluste õnnestumisel oli hindamatu, nii nagu Karl Kase roll (videooperaator) võistluste jäädvustamisel.