Terve nädal oli meie kool sagimist täis. Kokku andsid sel nädalal tunde 15 lapsevanemat, vilistlast, külalist. Teemadering oli väga lai. Räägiti mälust, filmitegemisest, televisioonist, Tallinna kummitustest, füüsikast, ravimite katsetustest loomade peal, Viimsi vallast jne.

Õpilaste arvates on sellised nädalad väga vahvad ja arendavad. On väga tore näha õpetajana külalisi ja lapsevanemaid ning jälgida, kuidas nad tunniandmisega hakkama saavad. Me armastame väga oma õpetajaid - aga natuke teistsugused päevad ja õpetajad on samuti väga oodatud ning toovad tavalisse kooliellu särtsu juurde. Meie koolil on palju vahvaid lapsevanemaid ja sõpru, keda me oleme rõõmuga valmis kuulama, tõdesid õpilased.

Uutele õpetajatele meeldisid õpilaste vahetud emotsioonid, julgus kõike küsida, ühtekuuluvustunne, kiideti ka kuulamisoskust ja käitumist. Tõdeti, et ei ole kerge seista 45 minutit klassi ees ja lihtsalt hakkama saada. Uued õpetajad kogesid suurt vastutust, sest nii avatud ja väärtusliku publiku ees nad tihti seista ei saa. Oldi õnnelikud võimaluse üle tutvuda Püünsi laste ja vahvate õpetajatega. Lubati kindlasti ka järgmisel aastal sellisest nädalast osa võtta.

18. novembril tähistas Püünsi Kool perepäeva. Tänavu kujunes tippsündmuseks Comeniuse projekti "How Big is Your Foot" raames toimuv "Rohelise õmblusmasina" moekonkurss. Meie koolist osales 12 võistkonda, vanusegruppe oli kolm: 1.-3., 4.-6. ja 7.-9. klass.

Võistlustöid hindas žürii koosseisus: Birgit Tammjõe- Tulp, Dave Benton, Margit Salk, Maarika Puust, Mailis Alt ja Rita Osa. Õpilased olid teinud tublit tööd ja ega hindamine kerge olnud. Esimese vanusegrupi võitjaks osutus Siim Kristjan Terras 1. klassist, teises vanusegrupis, kus oli kõige tugevam konkurents, võitsid Cassandra Varimaa ja Kätliin Gertrud Vilbo 4. klassist ning vanema vanuseastme võit koos konkursi üldvõidu ja rändauhinna "Rohelise õmblusmasinaga" läks 7. klassi tüdrukutele Sandra Seinasele, Liis Luidalepale ja Lisett Marii Tartesele, kelle meremehestiilis kostüüm oli vaieldamatult žürii lemmik. Lisaks enda kostüümile olid tüdrukud kujundanud kostüümi ka sülekoer Sweetyle.

Perepäevale kohaselt tegutses koolis veel hulgaliselt töötube: meisterdamise, keelte, Comeniuse, loodus- ja reaalainete, lugemise, mängude, spordi, Viimsi valla töötuba jne.

Heategevuslikku kohvikusse olid lapsed toonud omatehtud hõrgutisi. Raha kogusime sel aastal õueklassi tarvis. Meie kooli ümbrus on ääretult vaikne ja loodussõbralik, kevadel ja sügisel jagub isegi meie kliimas parasjagu aega ja valgust, et oma õppetundideks õueklassi kolida. See meil plaanis ongi. Aitäh kõigile lapsevanematele, sõpradele, külalistele, tänu kellele meie vahva "Tagasi kooli" nädal ja perepäev toimusid. Olete meile väga olulised!