Eelmisel aastal olid meil reedeti koondused, kus meisterdasime vahvaid asju endale ja lapsevanematele, õppisime uuteks järkudeks ja tegelesime huvitavaga. Igal koondusel mängime, et suurendada ühtsustunnet ja luua meist meeskondlik pere.

Enne maakondlikke laagreid käib meil pidev eeltöö, et saavutada häid tulemusi ning näidata enda oskusi. Meie rühmas on enamusel kodutütardel järgud vastavalt vanusele. Kati Rohtlal on II järk ja uuel aastal asub ta omandama I järku ehk siis kõrgemat järku, mida on võimalik saavutada. Teadaolevalt ei ole kellelgi teisel Jõgeva ringkonna kodutütrel nii kõrget järku. Kui tavaliselt kaob väiksematel lastel huvi kiiresti, siis tuleks kindlasti kiita meie rühma nooremaid. Väikesed on väga kohusetundlikud koosolekutel käijad.

Siin peab kindlasti mainima Anna-Liis Rähni, kes suvelaagris omandas mitu isiklikku võitu ja tõstis tulemustetabelis kogu rühma positsiooni. Nooremate seas kõige ettevõtlikemaks ja motiveerituimaks võiks nimetada Triin Schaffrikku,Kaspar Käärsood ning Johannes Laugmaad. Väga armas on vaadata näiteks Kaspari tegutsemisindu või Triinu motiveeritust ning Johannese täpsust ja teadlikkust. Selline nooremate tahe haarab kaasa ka vanemaid rühmaliikmeid.

Lisaks maakondlikele laagritele, kus alati aktiivselt osaleme, oleme korraldanud ka ise vahvaid laagreid. Üks meeldejäävam oli „Ellujäämine läbi naeru“, kus tegutsesime metsas ainult looduse poolt antud vahenditega. Jõgeva Maleva ja KT Jõgeva Ringkonna suvelaagris 2010 rühmade üldarvestuses saavutasime IV koha, aga. meil oli ka palju häid individuaalkohti. Eelmisel suvel olid meie rühma esindajad vabariiklikus suurlaagris, kus Jõgevamaa üheks rühmajuhiks oli meie enda rühmajuhiabi Kertu Vahtra. Sama aasta suvel toimus Tallinnas Kalevi võimlemispidu, kust võtsid osa ka Noored Kotkad ja Kodutütred. Meie rühmgi oli seal esindatud ning meid kiideti hästi õpitud tantsusammude eest. Viimases maakondlikus Talvelaagris võitsime kodutütarde omaloomingu konkursi, pannes publiku kohati oma esinemisega isegi nutma.

Meie Kaida Aaviste on väga täpne laskur, kes on käinud laskevõistlusel Tallinnas Jõgevamaad esindamas. Ta valiti välja, kuna oli maakonnas saavutanud palju esikohti. Teeme koostööd Naiskodukaitsega, oleme veetnud ühiselt toreda vastlapäeva, jõulud ja muidki vahvaid koosistumisi. Tulevikuplaanides panustame luureretkele ja riiklikule oskusvõistlusele, kus on meie rühmal au esindada Jõgeva ringkonda. Selline võimalus avanes tänu meie tublidele kodutütardele. Sügisel ootame aga kindlasti uusi liikmeid. Eriti hõre on meie poiste meeskond. Loodame, et uuel õppeaastal on huvilisi rohkem.