Peale vahvat orienteerumist toimus öödisko, mille kestvus oli küll lühike, kuid "One directioni" poisid täitsid selle hetke täielikult - elati end välja nii kuis jaksati.

Tühjaks tantsitud kõhtusid aitasid täita maitsvad viineripirukad ja kookoshelbekook - nämm-nämm! Kell 22.30 olid asemed üles seatud ja järg oli oma raamatu lugemise käes.

Peale seda algas filmiõhtu Bullerby lastega. Unejutuks luges õpetaja Signe meile Friedrich Reinhold Kreutzwaldi muinasjuttu "Munast sündinud kuningatütar". Seda lugu polnud veel ühegi saalisolija kõrvad kuulnud.

Südaöö paiku ütles Liisi silmi hõõrudes: "Nüüd saan ma küll aru, et uni on tugevam kui karu." Õpetajatel jagus valvamist terveks ööks: kella kolme paiku rääkis keegi unes nii kõva häälega, et seltskond suuremaid poisse ärkas üles. Mõni oli selle aja peale madratsil magamise juba parketi vastu vahetanud, mõni magas keras kui siil, sest eks tekita hakkab ju ikka jahe.

Hommikul ärgates oli tore koos võimelda, natuke keha kinnitada ja oligi aeg koju minna. Kõik möödus sujuvalt, ja on, mida jälle meenutada ning oodata.

Elo Suuder
3. klassi õpilane

Piret Jaagu ja Piret Sirel
Kose-Uuemõisa lasteaed-kooli
õpetajad