Rabajooksu stardipaik on Pääskülas Suvila ja Kalda tänava ristmiku läheduses. Raja pikkus on 6,3 km. Esimene ühisstart antakse kell 11. Järgnevad stardid on iga 5 minuti tagant kuni kella 12ni. Kolmas start antakse kell 11.10 südamenädala avamise puhul kõikidele käijatele ja kepikõndijatele. Sel aastal toimub üleriigiline südamenädal 17.- 24. aprillini.

Iga rajaläbinu saab kingituseks südamenädala liikumispäeviku. Esimesele 1300 lõpetajale kingitakse traditsiooniline Rabajooksu vimpel ja loosiõnne korral eriauhind. Autasustatakse esimese ühisstardi kolme kiiremat meest, naist, poissi (sündinud 1999. a või hiljem) ja tüdrukut (sündinud 1999. a või hiljem).

Osavõtjaid teenindavad riietumistelgid ja asjade hoiubuss koos abistajatega. Jalgrattaga kohaletulnute jaoks on stardipaiga läheduses jalgrattaparkla. Autod oleks aga soovitav panna Kalda tänava vahetusläheduses olevasse parklasse. Kohalesõiduks sobivad veel ka bussid 10, 20 ja 27 või elektrirong (Pääsküla peatus).

Üritust korraldavad Sweco Projekt AS, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ning Nõmme Linnaosa Valitsus. Täpsem info Rabajooksu koduleheküljel www.rabajooks.ee.