Rahvafilm "Täitsa Lõpp" räägib eestlaste tegemistest päev enne maailma lõpu saabumist, filmi aitas teha üle 1500 inimese. Talgulised sooritasid filmi põhitegevused professionaalide juhendamisel igas filmitegemise etapis. Esilinastuse laiahaardelisuse eesmärk on propageerida Eesti kinokultuuri ja lähenevat Eesti film 100. juubeliaastat.

80-minutine tempokas roadmovie räägib kulgemisest läbi Eesti, raskuste ületamisest ja armastuse leidmisest. Filmi stsenaarium kirjutati interaktiivse internetiplatvormi põhiselt, filmi peaosalised valiti telesaates ja ülejäänud osatäitjad rahvahääletuse põhjal, filmil on 6 professionaalset ja 15 amatöörrežissööri ning filmi võttepäevad toimusid kõigis Eesti 15 maakonnas.

MTÜ Kinobussi korraldatav projekt Filmitalgud kuulub Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi ja toimub Eesti Film 100 raames. Projekti eesmärk on kogu ühiskonnaga teha üks ühine film ja suur kingitus Eesti filmi 100. juubeliaastaks - 2012 on ametlikult Eesti Filmi Aasta.
___________________________

"Täitsa Lõpp".
Sünopsis

Käes on Detsembrikuumus ja jõulud, aga väljas lõõmab päike. Miski on mäda! Maiade kalender ennustab kohe saabuvat maailma lõppu ja eestlased on sattunud just kui Hukkunud Alpinisti Hotelli - kes proovib kavalusega pääseda, kes allub Hullumeelsusele ja laseb sel end lõpuni kanda. Mõni otsustab saatusele vastu sammuda ja oma elu armastusele südant puisata - nagu Rait, kelle silm on lauljatari, Viimse reliikvia Lenna Kuurmaa peale langenud. Aga tema parim sõber Mihkel, nagu Tulnuka-Valdis, saab obaduse vastu pead ja kuuleb kahelt päikeselt, et õige tee maailma päästa on hoopis seesama Lenna jumalatele ohverdada. Siseneb Somnambuulne Brenda. Mõtlik tütarlaps, kes peidab endas hullumaja minevikku ja keerulist suhet emaga. Noored tahavad suunduda igaüks oma teed, aga saatus ja maailma lõpu ootusest tulenev segadus viivad neid vaid ühes suunas - Tuhamägedesse! Nagu Toots ja Teele, ei mõista ka Mihkel ja Brenda kohe, et nad on loodud teineteise jaoks. Ja nagu Nipernaadi, ei taju Rait, et keegi otsib ka teda taga. Ent lootus sureb viimasena ning õnneks saabub ka lõpp.