"Rahvaliiga esimene hooaeg on olnud väga põnev ning toonud Eesti jalgpallikaardile palju uusi ja huvitavaid paiku nagu näiteks Kose-Uuemõisa, Kiili, Kuremäe, Vaimastvere, Kunda, Rannu, Puhja, Taebla, Kilingi-Nõmme, Audru, Tori, Kurla, Pärnu-Jaagupi, Võnnu, Krootuse, Osula, Laheda, Taritu, Pühalepa, Lümanda ja Torgu," märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel esimese hooaja alagrupimängude ajal.

Võitja: Risti JK
Hõbe: Narva-Jõesuu
Pronks: Narva Gol
Neljas: FC Kiired Jalad

2011. aastal osales Rahvaliigas juba üle 100 võistkonna, kes jaotusid 16-sse gruppi. Eelmise aasta võitja Läänemaa Risti valla võistkond oli taas platsis, nüüd nimega FC Risti. Alagrupist pääseti seegi kord kindlalt edasi, eelmise hooaja neljas FC Kiired Jalad oli samuti esimese etapi edukalt läbinud. Kiired jalad komistasid seekord 1/8 finaalis, Risti aga rassis pärast närvesöövat penaltiseeriat edasi veerandfinaali. Hooaja kaheksa parema hulka pääsesid niisiis Jalgpallihaigla, FC Salme, SK Roosu, Kiili SK, Red-White Hearts, Põltsamaa Sport, FC Risti, Narva PSK, Mürakarud ja Narva Elektrijaamad.

Poolfinaalis kaotas 2010. aasta võitja FC Risti Narva võistkonnale 0:6, Põltsamaa pidas aga 1:1 lõppenud mängu järgselt penalitiseeria, vastaseks SK Roosu. Närvikõdi oli küllaga ja kokku löödi sisse 17 penaltit - 9:8 võit Põltsamaale.

Finaalmängus astusid niisiis vastakuti Narva Elektrijaamad ning Põltsamaa Sport. Viimase kodustaadionil peetud mängus said napi võidu külalised Narvast, kes väljusid 4:3 võitjatena.

Võitja: Narva Elektrijaamad
Hõbe: Põltsamaa Sport
Poolfinaal: FC Risti
Poolfinaal: SK Roodu

2012. aasta hooajal me kahjuks Risti valla ega Narva Elektrijaamade nimelisi meeskondi Rahvajalgpalli liigas võistlemas ei näe.

Narva meeskonna poolfinaali kokkuvõtet saate vaadata siit:


Hea lugeja, kui oled ise aktiivne rahvajalgpallur mõnes võistkonnas või käid tihti kohal pealtvaatajana, saada meile fotosid, videoid või lugusid oma lemmikvõistkonnast. Parematele kaastöödele on ka auhinnad. Saada info aadressile rahvahaal@eestielu.ee või edasta see siit.