Reedel, 11. mail kell 15.00
tähistab klubi „Kuldne sügis" ühiselt emadepäeva.

Esinevad Aegviidu kooli näiteringi lapsed äsja valminud etendusega „Sibulad ja šokolaad" ja pillimehed ning laulunaised. Oma osalusest palun teatada Koidule 6047301 või 53664138.
Osalustasu: 2.-eurot

Reedel, 18. mail kell 18.00 Eesti filmi 100. juubeli raames Peeter Simmi uut filmi „Üksik saar"
Vana mustlase surm, raudteerööbastel lamav tütarlaps, poja vaen isa vastu ja ratastooli jäänud tüdruk. 72 tunni jooksul põimuvad võhivõõraste ja vanade sõprade saatused, filmi kangelased tõugatakse olukordadesse, kuhu keegi vabatahtlikult sattuda ei tahaks. Segunevad tragöödia ja grotesk, draama ja melodraama. Igaühel tuleb läbida teekond, mis muudab ta sallivamaks ja mõistvamaks. Kas viimases hädas saab aidata vaid vaenlane? Kas armastus võib tappa sõpruse? Kas juhuslik inimene lahendab pinge, mis on vaevanud aastakümneid? Mis teha siis, kui tõde toob kannatusi? „Üksik saar" on lüürilis-groteskne mosaiikportree üksildasest linnakeskkonnast, kus inimesed elutsevad kui isoleeritud saared, kuid mis kaugemalt vaadates moodustab suure arhipelaagi.

Režissöör Peeter Simm, stsenaristid Mihkel Ulman ja Peeter Simm. Operaator-lavastaja valgevenelane Vadim Poteev, kunstnikud Mare Raidma ja Aleksandr Kholotsov. Filmi tegevus leiab aset nii Valgevenes kui ka Eestis, filmi võtted toimusid Eestis, Lätis ning Valgevenes. Osades Lembit ja Juhan Ulfsak, Lenna Kuurmaa, Gert Raudsep, Boris Polunin, Igor Sigov, Olga Votšits, Svetlana Zelenkovskaja jpt
Pääse 2.-eurot

Laupäeval, 26. mail kell 15.00 on rahvamaja hooaja lõpetamise puhul traditsiooniline kevadkontsert. Üles astuvad rahvamajas tegutsevad kollektiivid ja pilliõpilased. Pärast esinemist ühine tordisöömine ja hooaja lõpetamine. Kõik on oodatud!

Tänan kõiki juhendajaid, õpilasi, ringides osalejaid, kaasamõtlejaid, esinejaid ja üritustest osa saajaid ning toetajaid ilusa hooaja eest.