Lisaks olid tantsijaile meeldejäävamateks:
- esinemine Väike-Maarja lasteaias
- alati vahva, lõbus publik, kellega ka koos on tore tantsida;
- XIII Talvine Tantsupidu Viljandis - C-segarühm peab ikka simmaniks vastupidamist veel harjutama...
- tantsupäevade kontserdid valla koolides - omadele on ikka raske esineda;
- ülevaatuste pinged - püüa kuidas tahad, närv tuleb ikka sisse;
- kaks toredat kevadist aprillipäeva Tartus - VI Koolinoorte festival pakkus elamusi 4. klassile, 7.-9. klassile, C-segarühmast rääkimata;
- Virumaa tantsupidu Avinurmes, mis tõestas, et meie 2.-3. klassi ja 4. klassi tantsijad on viisakad, teistega arvestavad ja väsimatud;
- Pandivere päevade pikk ja kuum rongkäik;
- koolinoorte tantsupeo veelgi pikem rongkäik, pikad proovipäevad ja pisarsilmsed tantsud.

VMG-s lõpetas hooaja 75 tantsijat! Aitäh tantsulaps; aitäh pered; aitäh rühmade saatjad, kelleta me poleks toime tulnud - Jana Külmallik, Ele-Riin Vend, Anu Tammus, Helve Noorlind, Ivi Vainjärv, Tuuli Saksa, Merle Kiigemaa.

Täiskasvanute toimetamised

29.09.2010 alustasime hooaega uusaastapeoga Ebaveres. Koos Virveringi, B- ja C-segarühmaga tegime tormijärgset heakorratööd Ebavere terviseradadel, orienteerusime ja käisime saunas.

6. novembril naisrühma Maarjakelluke korraldatud peol "Rahvaste sõprus" olime šotlased. 8. jaanuaril aitasime kaasa taidlejate sajandivahetuse peole Väike-Maarja rahvamajas. 12. veebruaril osalesime koos Virveringi ja C-segarühmaga Viljandis XIII talvisel tantsupeol. 7. märtsil organiseerisid mehed Ebaveres vastlapäevaürituse "Laseme naiste seljas liugu".

29. aprill tähistasime Lennart Meri sünniaastapäeva ja pidasime tantsuseltsi nimesaamispäeva. Ristiema oli tantsupedagoog Maie Orav, ristiisa meie endine tantsija Jaak Läänemets. Sündis Tantsuselts TARAPITA. Eelnes pikaajaline nimekonkurss ja logokonkurss. 9. aprillil käisime Tamsalu naisrühma Virvering 30. juubelil.

Ülemaailmse tantsupäeva õhtul, 29. aprillil kogunesid täiskasvanud tantsijad ja huvilised gümnaasiumi võimlasse, et tähistada tantsupäeva tantsuga "Tõmba-Jüri".

Tegime soojendust, lahendasime viktoriini, avatud oli ka meie tegemiste pildinäitus.

Osalesid neli lasterühma gümnaasiumist, lapsevanemad, naisrühm Maarjakelluke ja line-tantsurühm.

4. juunil osalesime ja aitasime korraldada Pandivere päevade raames Väike-Maarja valla lauluja tantsupäeva.

22. juulil võõrustasime terve päeva koos naisrühmaga Maarjakelluke Europeade maapäevade raames Tšehhi noorterühma ja õhtul sai Ebaveres nautida pikka kontserti, kus esinesid kolm rühma - tšehhid, portugallased ja iirlased. Siinkohal veel kord suur-suur tänu Reelika Möldrele ja tema perele, kes meid oma õues vastu võtsid, lahkesti loomi näitasid ja kodust jogurtit pakkusid.

21. augustil toimus uusaastapidu ja TeateTants. Kuna meie rühmad on igal aastal uut aastat tervitanud augusti viimastel päevadel uusaastapeoga, siis otsustasime kaks üritust ühendada. Tantsijad said kutse tulla Saksi 20. augustil kell 24.00.

Laupäeva õhtul olime valmis. Tantsijad saabusid üpriski täpselt. Alustasime jätkuna Eesti taasiseseisvumispäeva tähistamisega. Naisrühm Virvering esitas tantsu „Palve" ja kõik koos „Eesti muld ja Eesti süda" ning „Põhjamaa". Külastasime näitust „Meie raha ja sümbolid". Jätkasime tervise- ja õnneradadel.

Tuli moodustada õnnering, jalutada suure kaitset pakkuva kivini ja puhastada oma meeled; noore pirnipuu juures sai paluda viljakust; kiigel oli võimalus jälgida meditatsioonikuuli ja lasta meeled vabaks; väike tamm andis meile jõu ja kadakale sai jätta kõik oma tervisehädad. Nüüd oli väike söögipaus, kus vastavalt üleskutsele tuua midagi omavalmistatut pälvis suurima menu C-sega Märdi poolt püütud-sutisutatud- marineeritud linask. Meie uusaastaööle traditsiooniliselt oli ka soe söök, kuid ebatraditsiooniliselt oli sellel korral menüüs keedukartul kukeseenekastmega.

Kõhud täis, suunduti töötuppa, kus sai vaadata tantsupeo meenete näitust ja pildimeenutust. Mehed punusid käepaelu ja naised tungisid partnerile säärepaelte punumise tehnikasse. Edasi õppisime ja harjutasime valgustatud õuemurul TeateTantse. Alustasime ikka soojendusega ja jätkasime „Tuljaku", „Tõmba-Jüri", „Mustjala paarisrongi" ja „Savikoja venelasega".

Tantsud selged, sai igaüks valida, kas minna hommikusauna, jätkata töötoas või mängida lauamänge. Siis juba riietuma ja tund varem Udrikule valmis. Jõudsime ettenähtud 154.-158.-le kilomeetrile 45 minutit varem. Meie esimene paar pidi alustama 7.30, kuid algus viibis. Umbes kümme minutit sellest ajast üle, sõitis iga paari juurest läbi auto maakonna kuraatoritega, kes teavitasid meid, et juba Järva piiril jäi teatetants hiljaks ja algab nüüd umbes pool tundi hiljem. Igatahes pandi meie C-paaridele ja osadele B-paaridele hea tempo peale ja teate andsime nii üle, et olime umbes 14 minutit tagasi tantsinud. Kokku tantsis Tapa-Kadrina vahelisel lõigul 26 tantsijat. Teeäärde oli kaasa elama tulnud 6 fänni!

Selle hooaja tegemised ei oleks toimunud ilma teie abita: Heli Vettik, Raimo Maasik, Külli Urbas, Aivo Urbas, Meeli Veia, Heikki Laar, Helle-Mall Niinemets, Andreas Haunmann, Aule Rebane, Aivar Liivalaid, Maila Vink, Aivar Vink, Mairi Beilmann, Alar Pado, Raul Lepik. Aitäh sulle, tantsija! Head uut treeninghooaega kõikidele alustavatele huvialagruppidele! Noorte tantsurühmad alustavad uute liikmete vastuvõttu oktoobri alguses; täiskasvanute rühm ootab uusi tantsijaid algkooli saali 10. oktoobril kell 19.00.

Meiega ja meie tegemistega saad tutvuda 7.-8. oktoobril Väike-Maarja rahvamajas toimuval II Pandivere ettevõtlusmessil.