Täiskasvanute ja juuniorite võistlustele oli kokku tulnud palju tugevaid mängijaid. Poolfinaalpaarid moodustasid vastavalt Urmas King ja Kristo Kauküla, teises paaris Lauri Laane ja Allan Kottise. Peale huvitavaid mänge suutsid ennast fi naali heidelda Urmas King ja Lauri Laane, kes igapäevaselt treenib ja harjutab Soomes. Täiskasvanute esikolmik siis järgmine: esikoht Lauri Laane, teine Urmas King ning kolmas koht Aleksei Nikonorov. Naiste seas võitis esikoha Kristiina Seiton. Juunioride esikoht ja kolmas koht läksid üle mere, ainsa auhinna selles klassis jättis kodumaale ilusa esituse teinud Varmo Onton.

Naisjuunioride esikoha võttis Soomes elav Yumo Luo, teine oli Anita Lissovenko.

Eraldi peeti veel arvestust Rae valla spordimeeste seas, kus kohad jagunesid järgnevalt: esimene Sven Andrek, teine Andres Lampe ja kolmas Eduard Virkunen.

Kokkuvõtteks oli meeldiv ja väga pingeline võistluspäev. Edukas üritus õnnestus tänu Rae vallale ja kohalike ettevõtete eestvedajatele ning järgmistele sponsoritele: Kaarlaid OÜ, Forsten OÜ, Premia AS, Sirowa Tallinn AS, Ajakirjade KirjastuseAS, Nantecom OÜ, Prike AS, Europagar OÜ, Saidafarm AS, Trendnails OÜ, Skypark OÜ, M.I. Massaažikool OÜ, Tallink Hotels, Faymonville AG.

Kõik, kellel on huvi liituda lauatennise treeningutega, võivad ühendust võtta treener Kätlin Latt´iga numbril 567-68-412. Laste ja täiskasvanute treeningud toimuvad teisipäeviti ja reedeti.