Pärast matka sai juua-süüa MustaKassi kohvikust, lõkkel küpsetada tokisaia, õnne proovida heategevusloosis, meiki teha viiel näomaalijal, osavus ja täpsust harjutada mängusaarel, kontrollida ja täiendada teadmisi prügi sorteerimisest, tutvuda teabematerjaliga lapsest ning kasvatusest, tervisest ja tervisekäitumisest. Tänagi on veel saadaval lasteaia logoga T-särgid.

Perepäeva „Ikka koos, ikka hoos!" osalejateks olid 532 põlvamaalast, neist lapsi 204. Registreerunute seas oli lisaks Lepatriinu ja linna peredele ka Mooste lasteaia lapsed koos vanematega. Heategevustuluks kogunes 716 eurot.

Täname koostööpartnereid: lasteaed Lepatriinu hoolekogu, lastevanemaid, personali ja sponsoreid. Perepäeva tegijateks olid 15 Põlvamaa Lastekaitse Ühingu liiget, 34 Lepatriinu töötajat, 15 hoolekogu liiget- lapsevanemat. Suur tänu abi eest ka Põlva politseijaoskonnale! 1. juuni on lastekaitsepäev.

Soovin peredele rõõmsat koos tegutsemist!

Tänu sponsoritele: Lastekaitse Liit, Põlva linnavalitsus, Põlva Tarbijate Ühistu, Emer- Pen OÜ, Fautrix OÜ, Lõuna Pagar AS, Leibur AS, A.M.F. Hulgi AS, AS Rõngu Mahl.