Meie rühm külastas järgmisi ettevõtteid: AS Textuur, kohvik Pop!Cafe, Hanval Metall OÜ, Puidukoda ning oma kooli õpilasfirmat SüdaMEKS. Projekti kaudu käisid kaks õpilast ja õpetajat Itaalias. Reis oli väljakutseks ka neile, kes võõrkeelt hästi valdavad, sest ööbida tuli kohalikus peres. Samas avanes hea võimalus inglise keelt praktiseerida ning enese julgus proovile panna. Tänu kokkusaamisele Itaalias saadi väga palju uusi tuttavaid, kellega hiljemgi interneti teel suhtlema jäädi. Eestimaa esindus ehk meie grupp sai sealsete ettekannetega suurepäraselt hakkama, kaasnesid ka mitmed lõbusad tegemised.

Kui õppeaasta hakkas lõpusirgele jõudma, käis kolm õpilast koos kahe õpetajaga Taanis. Reis kujunes tõeliseks elamuseks, võõrustajapered võtsid kõiki väga hästi vastu ning uued tutvused olid kerged tulema. Nagu Itaalias, käis sealgi lõbu ja töö käsikäes, korraldati võistkondade vahelisi võistlusi ning ühiselt mõeldi ka üks tantsukava välja.

Kõik projektis Comenius Project E.Y.E.S osalejad on saanud endale suurepäraseid kogemusi ja teadmisi kogu eluks, häid tarkuseteri ja suunamisi õpetajatelt ning rõõmu koostööst klassikaaslastega. Keegi ei võtnud seda kui kohustust, vaid suhtusid algusest peale entusiastlikult ja nagu projekti nimeski kõlab - ettevõtlikult.