Nii vihmast jaaniõhtut ei mäletagi. Tänusõnad kõigile esinejatele ja pidurahvale - te olite vaprad!

Suvereisid ja esinemised

7. juulil käisime ühiselt kuulamas Rapla kirikumuusika festivali avakontserti. Siiri Sisask esines oma lauludega. Võimas!

Kultuurikeskuse isetegevuslaste ja nende sõprade suveekskursioon toimus 10. juulil Tallinna teletorni ja botaanikaaeda. Uudistamist ja põnevust oli palju.

Teletornis oli peibutuseks allavaatamiskoht põrandas, botaanikaaias oli giidiks fantastiline Urmas Laansoo, kelle nimi räägib juba ise enda eest. Ja kui imekaunid ülesvõtted tegi meie fotograaf Eino Jõesar!

Mis sest, et suvi ja ringitööst nagu puhkus, aga agarad lauljad-tantsijad on ikka nõus mõned proovid tegema ja esinemas käima. Heategevusfond Saagu Valgus ja Siiri Sisask ning Raikküla Kultuurikeskus - me oleme ju sõbrad ja sõpradele minnakse ikka külla, kaasas külakost.

Suurtel kirbuturgudel Raplas esinesid juunis, augustis ja septembris tunnise kontsertkavaga folkloorirühm Ristik, ansamblid Rõõm Laulust ja Enelas ning duett Ene ja Marvi. Dueti laulud kõlasid suvel ka Saaremaal Randveres.

Juulis laulis ansambel Enelas Harjumaal Paunküla hooldekeskuse rahvale, pakkudes killukese rõõmu igasse hingesoppi. 20. augustil, taasiseseisvumispäeval toimus Raikküla Kultuurikeskuses Anne Velli kontsert.

Anne ja türkiissinine, Anne ja laul „Sinine lina" - need kuuluvad kokku. Üllatuseks mängis Anne lõbusa flöödipolka laulude vahele ja pajatas mõne sõna ka enda raamatust, mis kannab pealkirja „Türkiissinine". Anne laulud lummasid. Rahvas tõusis ja laulis kaasa, kui kõlas lisapala mälestamaks Vello Orumetsa.

26. augustil toimus lõbus pühapäev lastele. Lõbus see tõesti oli. Juba kella 11-st sai mängida Piilupardi mängutoas, kella 12-st kutsus Heino Seljamaa kõiki saali, kus algas etendus „Okasroosike". Hinge kinni pidades jälgisid etendust nii väikesed kui suured.

Augustiürituste korraldaja oli seltsing Raikküla Tegusad.

Nüüd jääb ainult üle kutsuda teid uue hooaja üritustele.

Tallinna teletornis uudistati allavaatamiskohta põrandas.