Eesti Vabariigi aastapäeva eel korraldatud viktoriini võitjad.

Uued huviringid

Uued huviringid on koolielu rikastamas. Sellest õppeaastast on taas meediaring nende huviliste päralt, keda huvitab tekstide loomine, misläbi valmib koolileht. Loodetavasti õpilasesinduse tegevuse kajastamine just meediaringi kaasabil toimibki.

Samuti on saanud hoo sisse poiste käsitöö ja meisterdusring, mis toetab poiste käelist arengut ja tegutsemissoovi. Sellel poolaastal on uus matka- ja loodusring, mida viib läbi lapsevanem Margit Düüna, kellega koostöös plaanime lastele ka ratsutamistunde pakkuda. Rahastajaks on Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Loodushariduse läbivat suunda õppekavas kinnitavad meie õpilaste rohked õppekäigud erinevatesse RMK loodushariduskeskustesse.

Kõik see mitmekesistab ja kinnistab õppija jaoks teadmiste omandamist. Ka nõuab õppekava piisaval hulgal klassiväliseid õppetundide ennekõike selleks, et õpitu võimalikult elulähedane oleks.

Heaks näiteks koostööst kogukonnaga oli isadepäeva raames läbiviidud perepäev, mille üllas idee oli eri paikade kokkusobitamine. Õnnestus see nii nagu õnnestus, aga kohaletulnud olid kõik õnnelikud ja soovisid, et sellised sündmused korduksid. 
Punase Risti Seltsi koolituspäev lasteaias

Edendame tervist

Tervist edendava haridusasutusena oleme oma vastavad plaanid meeskonnaga paika pannud ja ellu viinud. Lõpplahendust ootab uue huvitoa sisustamine koos lastega, kus saab harrastada sportmänge, maandada pingeid kõigile vastuvõetaval moel ja tunda rõõmu koostegemisest. Laste tervise ja turvalisusega tegeleme pidevalt. Regulaarselt käime ujumistundides Märjamaal, neid rahastab Raikküla vallavalitsus. Eesmärgiks on seatud ujumisoskuse 100% omandamine I kooliastmes.

Sportlikud saavutused on meie koolil märkimisväärsed suusatamises ja pallimängudes, millest uusim ala on käsipall, kus meie lapsed on osavad. Õpetaja aktiivsel eestvedamisel osaletakse maakondlikel ja vabariiklikel võistlustel - kõik see treenib, karastab ja rikastab õpilasi ning toob talendid esile. Käesolevast õppeaastast treenib ATO spordiklubi 2.-3. klassi õpilasi lisaks olemasolevatele spordiringidele, kasvatades sel moel väärilist järelekasvu uutele talentidele.

Vaadates tulevikku, otsime välisprojektide kaudu kontakte väljaspool Eestit, et toetada õpilaste keelelist arengut, arendada sõprussuhteid ja olla igati maailmale avatud.

Õpilaste hulgas läbiviidud veebiküsitlus andis meile tagasisidet, et kolm kõige enam levinud emotsiooni seoses kooliga on neil rõõm, hea tuju ja põnevus.

Igasugust arengut toetab positiivne emotsioon, seega liigume õiges suunas ning täitub meie visioon lapsesõbralikust lasteasutusest, kus kõikide jaoks on loodud arengusoodne keskkond ning igaüks saab areneda vastavalt oma võimetele.

Ma soovin, et selle nimel pigutavad kõik õpilased, õpetajaskond ja lapsevanemad ning loomulikult ka kooli pidaja ehk siis Raikküla vallavolikogu ja vallavalitsus.

Head arengukava täitmist meile kõigile!