Külapäeva pannkookide söömine on samuti kõiki kohalesaabunud inimesi ühendav tegevus. Söögilaua taga kokkusaamine ja ühtekuuluvustunne on eriline lisaväärtus.

Saalis uudistati väljapanekut kahe küla talufotodest „Kus on minu koduke".

Samas oli ka võimalus hinnata 4-10- aastaste laste maaelulugusid. Käsitöömeister Vaike töödest oli näitus, mis koosnes vaipadest kuni imeõrnade punutisteni. Näitusmüük toimus külaplatsil, kus käsitöömeister Helju tutvustas oma näputööd, samaaegselt mütse, salle ja ehteid huvilistele müües.

Inimesed tulevad peole kuulajate ja vaatajatena, neil on võimalus osaleda töötubades. Sellel aastal tegutsesid Lotte mängutuba, Väike veetuba ja Vaike käsitöötuba.

Publikut ja osavõtjaid jagus ka mängudevõistluste läbiviimisel. Võisteldi nii üksik- aladel kui ka meeskondlikult. Kõige suurem pidu oli võistlejate hulgas, kui neil tuli pallid veeämbrisse visata, veega täidetud sangpomme sikutada, hüppenööriga kestvushüppeid sooritada, saapaviskes osavust proovida ja teatevõistluses pingutada võistkonna nimel.

Külapäeva jutuaega sisustas Urve, kelle juhtumustest oleme ikka aeg-ajalt kuulda saanud. Kohalesaabujaid üllatas Irene tantsuliste etteastetega. Ühislaulmist ja muusikalist elamust pakkus ansambel Wesenbergh. Külapäev ei ole eelarverida ja linnuke projektiaruandes, kuid samas maksab ka selle peo korraldamine. Külapäeva läbiviimisel toetasid Rakke külaseltsi

Kohaliku Omaalgatuse Programm ja Rannu Vallavalitsus. Suure tõenäosusega toimub külapäev ka järgmisel aastal.