Koorilaulude kogumikku on oodatud teosed mistahes kooriliigile mistahes raskusastmes. Lisaks on teretulnud kooriseaded, näiteks pop- ja rocklauludest - sellisel juhul peab originaalmuusika autor olema Rakvere elanik. Laulude sisu võib olla nii ilmalik kui ka vaimulik. Laulutekstid ei pea pärinema Rakvere autoritelt ega olema tingimata eestikeelsed - vastasel juhul poleks võimalik esitada näiteks ladinakeelseid vaimulikke teoseid..

Kui laul on kirjutatud tõlketekstile, siis on teretulnud ka originaaltekst, võimaluse korral nii, et mõlemad tekstid on kirjutatud paralleelselt nootide alla.

Kui teos on instrumentaalsaatega, siis tuleb kooripartii alla lisada klaviir või vähemalt meloodia koos stiili- ja seadevihjetega, lisaks muidugi harmooniamärgid. Kui kogumikku valitud instrumentaalsaatega laulule on lisatud orkestri- või ansamblipartituur, siis seda kogumikus küll ei trükita, kuid kollektiividel, kes soovivad seda esitada, on võimalik partituur ja pillipartiid kirjastuselt eraldi hankida.

Projekt "Väge täis lood" on ideeline jätk aastatel 2010-2011 toimunud lastelaulude kogumise aktsioonile, mis päädis mullu noodikogumiku koostamise ning emadepäevakontserdiga "Lase lapsel laulda". 

Projekti eestvedajad on Rakvere Kultuurikeskuse direktor Keio Soomelt, kirjastuse SP Muusika juht Sven Peterson ja projekti idee algataja Jaanus Nurmoja.


Noodid palume saata e-posti aadressil
või tavapostiga aadressil: Rakvere Kultuurikeskus F. R. Kreutzwaldi 2, 44314 Rakvere. Küsimused on võimalik saata samale meiliaadressile, samuti vastame hea meelega kõigile küsimustele telefonil 58 200 429.