Seekord pidasime pidu vaiksemalt kui eelmised ümmargused tähtpäevad. On ju keerulised ajad majanduses ja maja ise suures remondiootuses. Külla olid tulnud vallavalitsuse esindajad, Viljandi Maavalitsuse esindaja, hoolekogu esinaine, Pärsti valla haridusasutuste juhid ja head naabrid Ramsi VAK-st ja Ramsi VK-st.

Pidulik kontsert sai alguse ja kohe said oma tervituse edasi anda külalised, et siis ühiselt vaadata laste etteasteid. Üllatused aga alles algasid. Lasteteater Trumm Tallinnast andis lastele ja suurtele vahva ja õpetliku etenduse „Nii ja Naa".

Peo juhid Karlsson ja Mõmmi jätkasid üllatustega. Kaunilt kaetud pidulaua alt ilmus lagedale hiigelsuur korv limonaadidega.

Kui sünnipäev, siis olgu ikka PIDU! Kommid, küpsised, puuviljad, limonaad... Trallimine kestis pea keskpäevani ja hiljem ka rühmaruumides, õhtuks vast taastus tavapärane elurütm.

Täname kordaläinud ürituse eest lapsi, kõiki töötajaid, häid sõpru ja toetajaid: Ipse OÜ, AS Lõuna Pagarid, Mykene OÜ, ETK Viljandi ja kindlasti suursponsor Ramsi Turvas, kes aitas laste ette tuua selle vahva etenduse.

SUUR SUUR AITÄH!!!